search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 13:30
MENU CLOSE

Μπαράκ Ομπάμα: Επί δέκα χρόνια δεν τον άντεχε η γυναίκα του

23.12.2022 20:17
obama-1214-new

Στα πρώτα χρόνια του γάμου της με τον Μπαράκ Ομπάμα αναφέρθηκε σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στην «REVORT Studios» η Μισέλ Ομπάμα

Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ αναφερόμενη στην κοινή ζωή με τον σύζυγό της, αποκάλυψε πως επί δέκα χρόνια, δεν τον άντεχε. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, μετά τη γέννηση των δύο κοριτσιών τους, Σάσα και Μάλια, τα πράγματα ήταν δύσκολα μεταξύ τους. «Επί δέκα χρόνια, δεν άντεχα τον άντρα μου», δήλωσε.

Κι αυτό γιατί, όπως εξήγησε, ενώ ήταν νέα μητέρα και προσπαθούσε να τα βγάλει πέρα με τις κόρες της, ο Μπαράκ Ομπάμα απολάμβανε τον χρόνο του, παίζοντας γκολφ ή πηγαίνοντας στο γυμναστήριο.

«Ο γάμος δεν είναι ποτέ 50/50. Συνήθως είναι 70/30, μερικές φορές είναι και 60/40», δήλωσε αφού θυμήθηκε την περίοδο που ο σύζυγός της είχε επικεντρωθεί στην πολιτική του καριέρα, κατά τις αρχές της δεκαετίας του 2000 και απουσίαζε συνεχώς από το σπίτι τους.

«Τα παιδιά είναι σαν τους τρομοκράτες. Έχουν απαιτήσεις, δεν μιλούν, δεν μπορούν να συνεννοηθούν, κλαίνε συνέχεια. Τα αγαπάς όμως, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο και δεν μπορείς να τα κατηγορήσεις. Έτσι, στρέφεστε αναγκαστικά ο ένας εναντίον του άλλου», ανέφερε η Μισέλ Ομπάμα για τα παιδιά τους.

Μάλιστα, έστειλε κι ένα μήνυμα στους ακροατές της, λέγοντας οτι «δεν πρέπει ποτέ να τα παρατάμε», ενώ τόνισε πως «τα συναισθήματα αλλάζουν και πρέπει να είμαστε υπομονετικοί».

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: Σοκαριστική σύγκρουση τρένου με φορτηγό (Video)

Συναγερμός σε ΗΠΑ και Καναδά για την αρκτική καταιγίδα: Έως -50 η θερμοκρασία – Γιατί χαρακτηρίζεται «κυκλώνας – βόμβα»

Χάος στα αεροδρόμια των ΗΠΑ: 4.500 πτήσεις ακυρώθηκαν λόγω της πρωτοφανούς κακοκαιρίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 13:29