search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 10:21
MENU CLOSE

Μπρους Γουίλις: Άγνωστο ατύχημα στα γυρίσματα ταινίας προκάλεσε την αφασία;

25.12.2022 16:55
bruce-willis-1-new

Σχεδόν εννέα μήνες μετά την είδηση πως ο Μπρους Γουίλις διαγνώστηκε με αφασία, η οποία σόκαρε το Χόλιγουντ και τους θαυμαστές του, ένα νέο δημοσίευμα έρχεται να ρίξει λίγο φως στη δυσάρεστη αυτή εξέλιξη.

Ο Μπρους Γουίλις διαγνώστηκε με μια εγκεφαλική διαταραχή που επηρεάζει την ικανότητα επικοινωνίας, καθώς υπάρχει μερική ή ολική απώλεια γλωσσικών ικανοτήτων.

Αν και πλέον έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, εξακολουθεί να απασχολεί τα ΜΜΕ και πολλοί είναι οι θαυμαστές του που αναζητούν απαντήσεις.

Σύμφωνα με την Marca και τη Filmstarts ένα σοβαρό ατύχημα που είχε ο γνωστός ηθοποιός το 2003, κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Tears of the Sun» ενδεχομένως να αποτελεί την γενεσιουργό αιτία της αφασίας.

Η γερμανική εφημερίδα Filmstarts, σε δημοσίευμα με τον τίτλο: «Ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Tears of the Sun» θα μπορούσε να ήταν η αιτία της αφασίας», αναφέρει ότι κατά την διάρκεια των γυρισμάτων το 2003 ένα βλήμα τον χτύπησε στο κεφάλι. Μάλιστα ο ηθοποιός τότε μήνυσε τα Revolution Studios για «ακραίο ψυχικό, σωματικό και συναισθηματικό πόνο», όπως επίσης και τον διευθυντή ειδικών εφέ, Τζόι Πανκέικ.

Διαβάστε επίσης:

Μαίρη Χρονοπούλου: Οι Χριστουγεννιάτικες ευχές της ηθοποιού λίγο μετά την περιπέτεια της υγείας της (Video)

Η μπηχτή της Σταυροπούλου στην κυβέρνηση – «Ποια είμαι εγώ να κρίνω; Μια απόφοιτη Λυκείου» (Video)

Καίτη Γαρμπή: Ξεκαθαρίζει για την «κόντρα» της με την Άντζελα Δημητρίου (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 10:21