search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 01:42
MENU CLOSE

Αριάνα Γκράντε: Επισκέφθηκε νοσοκομείο του Μάντσεστερ και μοίρασε δώρα σε παιδιά

29.12.2022 13:19
ariana-gkrante-new

Όπως είναι γνωστό, η Αριάνα Γκράντε έχει μακροχρόνια σχέση με τη φιλανθρωπική οργάνωση Royal Manchester Children’s Hospital, έπειτα από την επίθεση στο Manchester Arena το 2017, στην οποία σκοτώθηκαν 22 άνθρωποι.

Η τραγουδίστρια για ακόμα μια χρονιά, χάρισε χαμόγελα σε μικρά παιδιά που βρίσκονται σε νοσοκομεία παίδων του Μάντσεστερ, αφήνοντάς τους δώρα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η φιλανθρωπική οργάνωση του νοσοκομείου, κοινοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις σχετικές φωτογραφίες, ευχαριστώντας τη δημοφιλή τραγουδίστρια.

«Σ’ ευχαριστούμε, Αριάνα! Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που λάβαμε χριστουγεννιάτικα δώρα για τους μικρούς μας ασθενείς από την Ariana Grande» δημοσίευτηκε στο Twitter και το Instagram.

Τα δώρα από την Γκράντε διανεμήθηκαν σε μωρά, παιδιά και εφήβους, σε παιδιατρικούς θαλάμους στο Βασιλικό Νοσοκομείο Παίδων του Μάντσεστερ, στα Νοσοκομεία Trafford, στο Νοσοκομείο Wythenshawe και στο Γενικό Νοσοκομείο του Βόρειου Μάντσεστερ.

«Είναι συγκινητικό που η Αριάνα για άλλη μια φορά με τόση αγάπη έκανε αυτή την ειδική δωρεά στην οικογένεια των νοσοκομείων μας» δήλωσε η Τάνια Χάμιντ, προσωρινή διευθύντρια του Manchester Foundation Trust Charity, στην ανάρτηση στο Instagram.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Οικονομόπουλος: «Άθεος μπορεί να είσαι, αλλά όχι να λες ότι δεν υπάρχει Θεός» (Video)

Γιάννης Ζουγανέλης: «Φέρθηκα άσχημα σε μετανάστη που μου επιτέθηκε και με είπαν ρατσιστή» (Video)

Πενέλοπε Κρουζ: Ποζάρει topless στον φακό φορώντας μόνο ένα σορτς (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 00:05