search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 09:23
MENU CLOSE

Κέιτ Χάντσον: Η σέξι εμφάνιση στο «Glass Onion» – Το «μυστικό» της διατροφής της (Video)

29.12.2022 20:57
hudson_new

Στην νέα ταινία, με τίτλο «Glass Onion: A Knives Out Mystery» η Κέιτ Χάντσον υποδύεται ένα πρώην μοντέλο, νυν επιχειρηματία της μόδας.

Σε μια σκηνή λοιπόν της ταινίας, η ηθοποιός περπατά γεμάτη αυτοπεποίθηση δίπλα σε μια πισίνα με ένα πορτοκαλί άκρως αποκαλυπτικό μπικίνι. Για να καταφέρει όμως να γυρίσει αυτή την σκηνή, έκανε πολλές θυσίες, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «This Morning».

«Ενώ όλοι οι άλλοι έπιναν Aperol Spritz στην Ελλάδα, εγώ απλά περίμενα να γυριστεί αυτή η σκηνή για να μπορέσω να πιω κι εγώ» εξήγησε η 43χρονη ηθοποιός. «Όλοι περνούσαν υπέροχα» συνέχισε η Κέιτ Χάντσον. «Κι εγώ το μόνο που μπορούσα να πω ήταν: Θα πάρω αυτό το αγγούρι και το τυρί φέτα».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Κέιτ Χάντσον μίλησε γενικά για τα γυρίσματα και για το πώς πήρε το ρόλο.

Όπως είπε: «Όταν μάθαμε ότι θα έκαναν και δεύτερο Knives Out, ήμουν έτοιμη να σπάσω την πόρτα του Ράιαν Τζόνσον (σκηνοθέτης), λέγοντάς του ‘Θέλω να είμαι μέσα’».

Σχετικά με τα γυρίσματα, πρόσθεσε: «Ήμασταν πραγματικά κλεισμένοι όλοι μαζί λόγω του κορωνοϊού. Ήταν ακριβώς στο αποκορύφωμα της παραλλαγής Δέλτα, οπότε δεν μπορούσαμε να πάμε πουθενά. «Νοικιάζαμε ένα μπαρ, λύναμε αστυνομικά μυστήρια και μετά κάναμε πάρτι. Έτσι διασκεδάζαμε».

Διαβάστε επίσης:

Τάμτα: Απέκτησε ελληνική ταυτότητα μετά από 23 χρόνια

Δημήτρης Μακαλιάς: «Διαισθάνθηκα τον θάνατο του αδερφού μου» (Video)

Κιμ Καρντάσιαν: Αντιδράσεις σε βίντεο που δείχνει τα σκυλιά της να ζουν σε γκαράζ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 09:22