search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 19:34
MENU CLOSE

Κιμ Καρντάσιαν: Αντιδράσεις σε βίντεο που δείχνει τα σκυλιά της να ζουν σε γκαράζ

29.12.2022 19:10
Kim Kardasian_new

Η Κιμ Καρντάσιαν μπήκε στο στόχαστρο των χρηστών των social media αφού δημοσίευσε και στη συνέχεια διέγραψε ένα βίντεο στο TikTok που φαίνεται να δείχνει τα δύο Pomeranian της, Sushi και Sake, να ζουν στο γκαράζ της.

Σε μια προσπάθεια να επιδείξει την χριστουγεννιάτικη εμφάνιση των κουταβιών, που περιελάμβανε κάλτσες, μίνι χριστουγεννιάτικα δέντρα και πολλά άλλα, η Καρντάσιαν έδειξε κατά λάθος τα σκυλάκια να τρέχουν στο γκαράζ.

Το βίντεο προκάλεσε κριτική, η οποία έγινε χειρότερη μόλις η Kιμ διέγραψε το βίντεο από τον κοινό λογαριασμό της και της κόρης της North West.

«Αυτό το βίντεο διαγράφηκε από τον λογαριασμό της North. Μήπως επειδή η Κιμ Καρντάσιαν δεν θέλει οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι κρατούν τα σκυλιά τους στο γκαράζ; Αναρωτιέμαι γιατί το διέγραψαν…», ρώτησε ένας χρήστης του TikTok που αναδημοσίευσε το βίντεο.

@needthedeets I wonder why they deleted it… #northwest #kimkardashian #kim #lol #thekardashians #kanyewest #fyp #fypシ #fypage #foryou #foryoupage #foryourpage #trending #viral #tiktok_india #tiktokindia ♬ original sound – NeedTheDeets

Διαβάστε επίσης:

Τάμτα: Απέκτησε ελληνική ταυτότητα μετά από 23 χρόνια

Αριάνα Γκράντε: Επισκέφθηκε νοσοκομείο του Μάντσεστερ και μοίρασε δώρα σε παιδιά

Νίκος Οικονομόπουλος: «Άθεος μπορεί να είσαι, αλλά όχι να λες ότι δεν υπάρχει Θεός» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 19:31