search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 05:56
MENU CLOSE

Κανονικά τη Δευτέρα θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές

01.01.2023 21:26
laiki agora

Κανονικά θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της Παναττικής Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, «με την είσοδο της νέας χρονιάς οι άνθρωποι των λαϊκών αγορών σε κάθε γωνιά της Αττικής θα βρίσκονται και πάλι πίσω από τους πάγκους τους, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους χιλιάδες των καταναλωτών που παραδοσιακά τις εμπιστεύονται για τα ψώνια τους, αξιοποιώντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο το τρίπτυχο ποιότητα – ποικιλία – τιμή που σε κάθε λαϊκή αγορά συνδυάζεται ιδανικά, συμβάλλοντας παράλληλα με τον τρόπο αυτό τα μέγιστα στη διαρκή προσπάθεια των ελληνικών νοικοκυριών να ορθώσουν ένα αδιαπέραστο τείχος απέναντι στην ακρίβεια και στην κερδοσκοπία».

Διαβάστε επίσης:

Κιβωτός του Κόσμου: «Είναι ελεεινός, ένας σατανάς με ράσα» λέει μητέρα 19χρονου που κατήγγειλε τον π. Αντώνιο για ασέλγεια

Δράμα: «Αποκλείεται να έχει συμβεί» λέει ο πατέρας του κατηγορούμενου για βιασμό 15χρονου (Video)

Πέθανε ο ηγέτης των ξενοδοχείων Divani Caravel, Αριστοτέλης Διβάνης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42