search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 18:45
MENU CLOSE

Θεοδωρικάκος προς αστυνομικούς: Κάνετε σκληρή δουλειά για να προστατεύσετε την ανθρώπινη ζωή

01.01.2023 13:35
Panagiotis-Theodorikakos_new

Το κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής επισκέφθηκε κατά την αλλαγή του χρόνου ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Παρουσία της ηγεσίας της ΕΛΑΣ, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη απηύθυνε μέσω ασυρμάτου ευχές στους αστυνομικούς που υποδέχτηκαν το 2023 εν υπηρεσία.

«Απόψε, αλλαγή του χρόνου, στο κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης. Με τους ανθρώπους που μοχθούν για την ασφάλειά μας και είναι μακριά από τους δικούς τους ανθρώπους τέτοιες ώρες», ανέφερε αρχικά ο υπουργός.

«Σας στέλνω τις πιο θερμές ευχές μου, χρόνια πολλά καλή χρονιά με υγεία και δύναμη σε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τις οικογένειες σας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη σκληρή δουλειά που καθημερινά κάνετε για να προστατεύσετε τη σπουδαιότερη αξία – την ανθρώπινη ζωή – και τις περιουσίες των συνανθρώπων μας στην καθημερινή προσπάθεια ενάντια στην εγκληματικότητα», πρόσθεσε.

«Το έργο που κάνετε είναι ανεκτίμητο και έχει την ευγνωμοσύνη όλης της ελληνικής κοινωνίας, από τα σύνορα μας στον Έβρο ως κάθε γωνία της ελληνικής γης και κάθε γειτονιά του λεκανοπεδίου Αττικής. Εύχομαι το 2023 να είναι μια χρονιά με ειρήνη, αγάπη στις οικογένειες σας, ενότητα για τους Έλληνες, ευημερία και δικαιοσύνη για όλους», κατέληξε ο Τάκης Θεωδορικάκος.

Διαβάστε επίσης:

Ακάρ: «Λάθος οι υπολογισμοί της Ελλάδας για το Καστελόριζο»

Κικίλιας: Ο τουρισμός θα φέρει ισχυρό εισόδημα και το 2023

ΣΥΡΙΖΑ – Τσίπρας μετά τη συνάντηση με Λούλα: «Δεν αγωνιζόμαστε μόνο για την κοινωνία, αλλά και την ίδια τη Δημοκρατία»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 18:44