search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 07:31
MENU CLOSE

Φθιώτιδα: Η στιγμή του τραυματισμού 22χρονου που βούτηξε για τον Σταυρό (Video)

06.01.2023 16:02
fuiotida-theofaneia-1-new

Τραυματισμένος ανασύρθηκε από την θάλασσα του Θεολόγου Μαλεσίνας ένας 22χρονος που βούτηξε για να πιάσει τον Σταυρό. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης και στην συνέχεια στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Όταν ο ιερέας πέταξε τον Σταυρό για να αγιάσει τα νερά ο νεαρός έπεσε στη θάλασσα. Δεν υπολόγισε όμως, σύμφωνα με το tvstar.gr, ότι ήταν πολύ ρηχά και πέφτοντας τραυματίστηκε στο κεφάλι και στα χέρια.

Μετά την βουτιά σηκώθηκε, φίλησε τον Σταυρό, στην συνέχεια όμως ζαλίστηκε και έπεσε στο νερό.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα χρειαστεί εγχείρηση και στα δύο του χέρια, ενώ οι γιατροί θα τον υποβάλλουν και σε περαιτέρω εξετάσεις.

Σύμφωνα με τις περιγραφές των κατοίκων στο Θεολόγο το όχημα του ΕΚΑΒ καθυστέρησε να φτάσει, καθώς το ασθενοφόρο της Αταλάντης ήταν απασχολημένο σε διακομιδή και έπρεπε να έρθει άλλο από τα Καμένα Βούρλα.

Τελικά το ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο, έστω και με καθυστέρηση και μετέφερε τον νεαρό άνδρα στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης όπου διαπιστώθηκαν δύο κατάγματα στους αγκώνες και χτύπημα στον αυχένα. Έτσι κρίθηκε η άμεση διακομιδή του στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου τελικά μεταφέρθηκε ο 22χρονος.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στην Πάτρα: 15χρονος μεταφέρθηκε νεκρός στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο

Εύα Καϊλή: Δεν της επέτρεπαν να δει το παιδί της για να την αναγκάσουν να ομολογήσει, δήλωσε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος

Εγκεφαλικά νεκρός ο 6χρονος από τα Γρεβενά που υπέστη ανακοπή καρδιάς – Οι γονείς του δωρίζουν τα όργανά του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 07:28