search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 07:22
MENU CLOSE

Survivor All Star: Από την πρεμιέρα θα γίνει γνωστός ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση (Videos)

07.01.2023 14:53
survivor-all-star-new

Αντίστροφη μέτρηση για το «Survivor All Star», που κάνει πρεμιέρα στις 9 το βράδυ της Κυριακής στον ΣΚΑΪ, με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό.

Η εκπομπή «Γειά σου» αποκάλυψε όσα θα δουν οι τηλεθεατές στα πρώτα τέσσερα επεισόδια του ριάλιτι επιβίωσης.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν, στο Κυριακάτικο – πρώτο – επεισόδιο, οι 26 παίκτες φορούν τα καλά τους για ένα πάρτι υποδοχής. Στη συνέχεια, χωρίζονται σε ομάδες και ακολουθεί πρώτο αγώνισμα επάθλου και ασυλίας. Μεγάλη έκπληξη αποτελεί το γεγονός ότι από το πρώτο κιόλας επεισόδιο θα γίνει γνωστός ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για την πρώτη εβδομάδα.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (09/01), οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά και το συμβούλιο για τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση αυτής της εβδομάδας. Το βράδυ της Τρίτης, το τηλεοπτικό κοινό θα δει τον τρίτο αγώνα ασυλίας και το συμβούλιο για τον τρίτο υποψήφιο, ενώ θα ανοίξουν και οι τηλεφωνικές γραμμές για το τηλεοπτικό κοινό.

Πάντως, όπως επισημάνθηκε, ο Τούρκος παραγωγός του ριάλιτι επιβίωσης, Ατζούν Ιλιτζαλί, προειδοποίησε τους παίκτες πως αν κάποιος πιαστεί να κάνει χρήση κινητού τηλεφώνου θα αποχωρήσει αμέσως από το παιχνίδι.

Σε αντίπαλες ομάδες τα ζευγάρια

Όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή (06/01) στην εκπομπή «Πρωινό μας», δεν πρόκειται να δούμε ζευγάρια στην ίδια ομάδα, δηλαδή τους Κωνσταντίνο Βασάλο – Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Σάκη Κατσούλη – Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σπύρο Μαρτίκα – Βρισηίδα Ανδριώτου. Τέλος, προσθήκες θα αρχίσουν αμέσως μετά την πρώτη αποχώρηση.

Διαβάστε επίσης:

Αντριάνα Παρασκευοπούλου για το ατύχημα του γιου της: «Κατέρρευσα μετά το δελτίο ειδήσεων» (Videos)

Εφημερίδες: Οι τίτλοι των σημερινών πρωτοσέλιδων (Video)

MasterChef: Στον «αέρα» το νέο trailer – «Έχουμε παιδιά να μεγαλώσουμε πλέον»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 07:01