search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 03:14
MENU CLOSE

Ζεμενίδης κατά Συρίγου: «Αυτά ακούγονται μόνο από πράκτορες της Τουρκίας» – «Ανοησίες» όσα είπε για τα F-16 (Videos)

08.01.2023 13:38
syrigos

«Ανοησίες» χαρακτήρισε τις δηλώσεις του Άγγελου Συρίγου, ο ομογενής Έντι Ζεμενίδης.

Μιλώντας στο OPEN, o εκτελεστικός διευθυντής του Hellenic American Leadership Council (HALC) είπε πως «τέτοια πράγματα ακούγονται μόνο από πράκτορες της Τουρκίας» και πρόσθεσε: «ευτυχώς τον κύριο Συρίγο δεν τον γνωρίζει κανένας στην Ουάσιγκτον, ξέρω ότι δεν εκφράζει την άποψη ούτε του πρωθυπουργού, ούτε του κυρίου Δένδια».

Ο κ. Ζεμενίδης κάλεσε μάλιστα τον κ. Συρίγος «να (…) εξηγήσει για ποιανού λογαριασμό έδωσε τέτοια άποψη». «Δεν είναι αυτές οι θέσεις της ομογένειας και οι θέσεις των φιλελλήνων στο Κογκρέσο. Με τη λογική του γιατί να μην του δώσουμε και τα F35; Για αυτό ήταν μια ανοησία», είπε.

Η δήλωση του υφυπουργού Παιδείας, Άγγελου Συρίγου, πως η Ελλάδα «θέλει η Τουρκία να πάρει F-16 από τις ΗΠΑ, αλλά όχι τώρα, σε βάθος χρόνου» έχει προκαλέσει έντονη πολιτική αντιπαράθεση.

Ο κ. Συρίγος επιχείρησε να δικαιολογήσει την αποστροφή του λόγου του, λέγοντας πως κάτι τέτοιο θα ήταν προς όφελος της Ελλάδας, καθώς θα συνοδεύεται από αυστηρούς όρους, το οποίο δεν θα συμβεί σε περίπτωση που η Τουρκία προμηθευτεί μαχητικά αεροσκάφη από τη Ρωσία.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: «Όχι στην προεκλογική προπαγάνδα της κυβέρνησης για θέματα Άμυνας» – Κοινή δήλωση Δρίτσα, Τσίπρα, Ρήγα, Μπαλάφα

Εύα Καϊλή: Ο διευθυντής της Le Soir αποκάλυψε την κίνηση που της κόστισε με φυλάκιση (Video)

Ηλιόπουλος: «Αισχροκέρδεια και λεηλασία της κοινωνίας με υπογραφή Μητσοτάκη»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42