search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 01:38
MENU CLOSE

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: «Τι θα πούμε στους δούκες;» αναρωτιέται ο Δ. Οικονόμου που διαφωνεί με την απόφαση για την κηδεία

11.01.2023 15:33
oikonomou-dimitris

Την διαφωνία του με την απόφαση της κυβέρνησης να κηδευτεί ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, που πέθανε την Τρίτη, ως ιδιώτης και όχι με τιμές αρχηγού κράτους εξέφρασε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Οικονόμου.

Ο δημοσιογράφος του Σκάι, μέσα από την εκπομπή Σήμερα εξέφρασε την άποψη ότι ο έκπτωτος βασιλιάς Κωνσταντίνος έπρεπε να κηδευθεί με τιμές αρχηγού κράτους.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Οικονόμου δεν παρέλειψε να εκφράσει και …την συμπόνοια του για τους γαλαζοαίματους που θα παραβρεθούν στην κηδεία του τέως βασιλιά, δηλώνοντας:
«τι θα τους πούμε» όταν έρθουν για το αν δεν τηρούνταν τα (κατά τον ίδιο) δέοντα. Μάλιστα, χαρακτήρισε φοβική την κυβέρνηση σε περίπτωση που δεν συναινούσε να γίνει η κηδεία με τιμές αρχηγούς κράτους, κάτι που τελικά δεν θα ισχύσει, αλλά ούτε και συγκέντρωνε πολλές πιθανότητες να γίνει.
«Θα έρθουν βασιλείς, πρίγκιπες, δούκες, πριγκίπισσες. Τι θα πούμε; Παιδιά εδώ είναι Ελλάδα, φοβόμαστε; Συνιστά σοβαρότητα αυτό; Τι θα πούμε; Κι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που θα έρθουν από το εξωτερικό, τι θα τους πούμε; Εμείς δεν κάνουμε τέτοια στην Ελλάδα, είμαστε άλλο κράτος; Θα έρθει ο βασιλιάς Κάρολος, εμείς θα πούμε εδώ είναι Ελλάδα, μην ακουμπάτε; Οταν πεθαίνει ένας αρχηγός κράτους, βασιλιάς και λοιπά, γίνονται οι ανάλογες τιμές. Εδώ αν είμαστε άλλο κράτος και λειτουργήσει η κυβέρνηση φοβικά για μία ακόμα φορά, τι να πω…» είπε ο παρουσιαστής της εκπομπής «Σήμερα» του ΣΚΑΙ.

Διαβάστε επίσης:

Λιανεμπόριο: Σε λειτουργία η νέα πλατφόρμα για καταγγελίες καταναλωτών (Video)

Ο κρυφός δεσμός του Κωνταντίνου με τη Βουγιουκλάκη: «Πήγα στη Δράμα και του έκανα χαλάστρα, έμεινε μόνος του» (Video)

Σασμός – Spoiler: Αστέρης και Αργυρώ παραδίνονται στο πάθος τους (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42