search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 07:05
MENU CLOSE

Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Ποιοι θα παραβρεθούν στην κηδεία του

11.01.2023 20:00
tafoi_new

Στη Μητρόπολη Αθηνών θα τελεστεί η κηδεία του τέως Βασιλιά Κωσνταντίνου την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου και στη συνέχεια θα ταφεί κοντά στους προγόνους του στο Τατόι, σύμφωνα με την οικογένειά του.

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος έφυγε από τη ζωή την Τρίτη (10/1) σε ηλικία 82 ετών, ύστερα από πολυήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Υγεία».

Μεταξύ όσων αναμένεται να δώσουν το παρών στην κηδεία του τέως βασιλιά εκτιμάται ότι θα είναι ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου πρίγκιπας Ουίλιαμ, μαζί με εκπροσώπους από τις βασιλικές οικογένειες της Δανίας, της Σουηδίας, της Ισπανίας και της Νορβηγίας.

Στην Ισπανία, ο θάνατος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου επηρεάζει πλήρως την ισπανική βασιλική οικογένεια λόγω των δεσμών αίματός τους.

Ήδη από την περασμένη Πέμπτη, η επίτιμη βασίλισσα Σοφία βρίσκεται στην Αθήνα, αφού ταξίδεψε απευθείας από το Βατικανό, όπου είχε μεταβεί στην κηδεία του Βενέδικτου XVI, εκπροσωπώντας την Ισπανία, συνοδευόμενη από τον υπουργό εξωτερικών. 

Επιβεβαιώθηκε επιπλέον ότι ο επίτιμος βασιλιάς Χουάν Κάρλος, κουνιάδος του εκλιπόντος, θα είναι μεταξύ των παρευρισκομένων.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Ολοκληρώθηκε η λήψη οργάνων από τον 22χρονο ποδοσφαιριστή

Ρούλα Πισπιρίγκου: Διακόπηκε η απολογία της για Μαλένα και Ίριδα – Ο Κούγιας ζητά εξαίρεση της ανακρίτριας

Κορωνοϊός, ιώσεις και γρίπη «δοκιμάζουν» τις αντοχές του ΕΣΥ: Γιατί ανησυχούν οι ειδικοί, τι λένε για τις ελλείψεις φαρμάκων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 07:04