search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 16:19
MENU CLOSE

«Μουσικό κουτί» ως τα μέσα Ιουνίου- Διασκεδάζονται φήμες για πρόωρο φινάλε

13.01.2023 16:12
portokaloglou_new

Αναστάτωση έχει προκαλέσει από χθες, «πυροδοτώντας» φημολογία/σεναριολογία, η ανάρτηση του Νίκου Πορτοκάλογλου στα σόσιαλ μίντια ότι το «Μουσικό κουτί» της ΕΡΤ1 τελειώνει.

Σχηματίστηκε δε η αίσθηση καθώς η είδηση έγινε viral, ότι πρώτον η απόφαση ελήφθη προσφάτως και επίσης ότι η εκπομπή «ρίχνει αυλαία» πρόωρα.

Πράγματι «εδώ είναι το ταξίδι για τρίτη και τελευταία χρονιά», όπως έγραψε ο καλλιτέχνης, παρουσιαστής και ψυχή της εκπομπής με μια- ειδοποιό- διαφορά. Η απόφαση αυτή να είναι η τελική σεζόν για το «Μουσικό κουτί» είχε ήδη ληφθεί από πέρσι, όταν καλλιτέχνης, εταιρεία παραγωγής και ΕΡΤ συζητούσαν για την πορεία της εκπομπής.

Επομένως, με όσα έχουν γίνει γνωστά από δορυφόρους περι την κρατική τηλεόραση και την εταιρεία παραγωγής, το «Μουσικό κουτί» θα συνεχίζει έως τα μέσα Ιουνίου, όπως εξαρχής είχε συμφωνηθεί και είχε συμβεί τις δύο προηγούμενες τηλεοπτικές περιόδους.

Στο μεταξύ, νέο «Μουσικό κουτί» είναι προγραμματισμένο για τις 25 Ιανουαρίου με αφιέρωμα στην σημαντική Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου, την 1η Φεβρουαρίου έχει οργανωθεί αφιέρωμα για τα 70’ς με τους Τζώρτζη Κεφαλά, Γιώργο Δημητριάδη και Βασίλη Κορακάκη και έπειτα από μία εβδομάδα (8/2) μαζί με το Νίκο Ποτοκάλογλου και τη Ρένα Μόρφη θα βρίσκεται ο Θανάσης Πολυκανδριώτης.

Κύκλοι της ΕΡΤ διασκέδαζαν φήμες που «ξεφύτρωσαν» αμέσως μετά την ανάρτηση Πορτοκάλγου. Μία φήμη θέλει το πρόγραμμα να σταματά λόγο οικονομικών θεμάτων που προσπαθεί να διαχειριστεί ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας. Άλλη (φήμη) θέλει το εσπευσμένο τέλος λόγω ανασχεδιασμών στο πρόγραμμα της ΕΡΤ1 που θα επιφέρει η προεκλογική περίοδος. Τρίτο σενάριο ήταν ο συνδυασμός των άλλων δύο.

Διαβάστε επίσης:

Μάρκος Σεφερλής: Κέρδισε τη δίκη κατά του Γιώργου Λαμπάτου (Videos)

Ιβάν Σβιτάιλο: Σοβαρό ατύχημα για τον ηθοποιό – Αναποδογύρισε το αυτοκίνητό του (Video/Photo)

Δημήτρης Αρβανίτης: «4 στα 10 παιδιά δεν έχουν τον πατέρα που νομίζουν ότι έχουν – Θα ήθελα να κάνω ταινία την υπόθεση της Πάτρας» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 16:19