search
ΣΑΒΒΑΤΟ 19.07.2025 14:23
MENU CLOSE

Νίκος Παππάς: Μήνυση στη γραμματέα του Χρήστου Καλογρίτσα

13.01.2023 13:57
nikos pappas

«Η ψευδομάρτυρας γραμματέας του κου Καλογρίτσα θα κληθεί για όσα είπε στο Ειδικό Δικαστήριο να αναμετρηθεί με την αλήθεια και την ελληνική Δικαιοσύνη, μετά από μήνυση που υποβάλλω εναντίον της», αναφέρει σε δήλωση του ο βουλευτής και τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Νίκος Παππάς.

Επίσης σχολιάζει ότι «οι υποβολείς όμως της συγκεκριμένης ψευδομαρτυρίας, που επιλέγουν για άλλη μια φορά τον δρόμο της λάσπης εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, μόνο τον πανικό τους προδίδουν» και προσθέτει ότι «μπροστά στο κύμα των αποκαλύψεων για το πάρτι με το δημόσιο χρήμα και την κακοποίηση του κράτους δικαίου, εφευρίσκουν αστήρικτους και άσφαιρους αντιπερισπασμούς». 

Ο Νίκος Παππάς αναφέρει ότι «η σπουδή τους όμως άμεσα να προσυπογράψουν την ψευδομαρτυρία αποκαλύπτει ότι αυτοί κρύβονται πίσω της».

«Ας συνεχίσουν έτσι», σχολιάζει καταληκτικά, «η ίδια η λάσπη τους θα τους πνίξει».

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης από Ανατολική Μακεδονία και Θράκη: «Αυτά τα οποία υποσχεθήκαμε τα κάναμε» (photos)

Θάνος Πλεύρης για 6χρονο από τα Γρεβενά: «Δεν χάθηκε λόγω έλλειψης ΜΕΘ» (video)

ΣΥΡΙΖΑ: Ικανοποίηση για την απομόνωση κυβέρνησης και Ντογιάκου – Συνεχίζει με την ατζέντα της καθημερινότητας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 19.07.2025 14:21