search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 07:04
MENU CLOSE

«Τιτανομαχίες» για την τηλεθέαση

16.01.2023 09:21
tv

Δεκαπενταύγουστο σε μεγάλο αστικό κέντρο. Κάντε το εικόνα. Ε, κάπως έτσι θύμιζε  η τηλεόραση από τις γιορτές έως χθες. Διότι το σκηνικό από απόψε αλλάζει άρδην. Πώς είναι, ας πούμε, η Αθήνα μετά το δεκαπενταύγουστο; Ακριβώς αυτό. Όπως δηλαδή τους προηγούμενους 11 μήνες. Χαμός…

Από σήμερα το βραδάκι αναμένονται να σημειωθούν «τιτανομαχίες» στην TV για την τηλεθέαση. Με ποδοσφαιρική ορολογία «το παιχνίδι αποκτά άγρια ομορφιά».

Το «Survivor All Star» το οποίο αναμετριόταν, από την ημέρα έναρξης προβολής επεισοδίων του, με επαναλήψεις ελληνικών σειρών ή ξένες ταινίες, χθες συναντήθηκε στο πεδίο της «μάχης» για την τηλεθέαση με το «πυροβολικό» του Mega, το σίριαλ «Η Γη της Ελιάς».

Το πράγμα όμως… σοβαρεύει. «Κόλαση» αναμένεται από σήμερα το βράδυ.

«Επιστρέφουν» όλες οι σειρές της φετινής σεζόν και μαζί τους και κάποιες νέες που έτσι κι αλλιώς ήταν προγραμματισμένες για το δεύτερο μισό της σεζόν, αλλά και ριάλιτι. Κάποιες παραγωγές θα αρχίσουν λίγο πιο μετά. Όπως για παράδειγμα το ριάλιτι σόου επενδύσεων και επιχειρηματικότητας «Dragons Den» του ΑΝΤ1 που θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου (21.30) ή  η σειρά «Το βραχιόλι της φωτιάς», της ΕΡΤ1 με πρεμιέρα στις 25 Ιανουαρίου στο δωρεάν Ertflix, καταρχάς.

Στις 21.00 θα «βγουν τα μαχαίρια». Κάνει έναρξη στο Star το -αναβαθμισμένο, όπως λέγεται- «Masterchef». Με το που τελειώνει το μαγειρικό ριάλιτι και μεσολαβήσουν διαφημίσεις θα αρχίσει η κωμωδία «Γαμομπελάδες».

Την ίδια ώρα (21.00) επιστρέφει στον Alpha με ολόφρεσκα επεισόδια ο «Σασμός» και σαν τρέιλερ ακολουθούν δύο ταινίες περιπέτειας. Νωρίτερα (20.00), φυσικά, προετοιμάζει το έδαφος (lead in) στο πεδίο της «μάχης» για τον σταθμό η σειρά «Ο παράδεισος των κυριών».

Το Mega έχει το γνωστό σκληροπυρηνικό «μέτωπο» που αποτελείται από τις σειρές «Η γη της ελιάς» και «Μαύρο ρόδο». Στο «καπάκι» επεισόδιο (σε επανάληψη) της ιδιαίτερης κωμωδίας «Μαύρα μεσάνυχτα». Κάνει σετάκι με την προηγούμενη σειρά,  ως προς τον τίτλο.

Ο ΑΝΤ1 ρίχνει στη «μάχη»- από νωρίς- νέα επεισόδια των τηλεπαιχνιδιών «Ρουκ ζουκ» και «5χ5» μαζί με ένα ισπανικό σίριαλ, το «Velvet» διότι και την απογευματινή ζώνη  μαίνεται «πόλεμος» και αμέσως μετά το δελτίο με το Νικο Χατζηνοκολάου «επιστρέφουν» η σατιρική εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», αμέσως μετά η κωμωδία «Ποιος Παπαδόπουλος;», το αστυνομικοδικαστικό «Παγιδευμένοι» και περίπου μισή ώρα πριν από τα μεσάνυχτα έχει προγραμματιστεί η κοινωνική ταινία «Δίπλα στη θάλασσα».

Το Open στο διάστημα του σκληρού ανταγωνισμού αντιπαραθέτει ξένες ταινίες («Need for Speed» και «Ο απρόσκλητος επισκέπτης»), ενώ για όσους αντέξουν στις 02.00 εκκινεί η «Δίκη στο Open» με τον Κυριάκο Θωμαΐδη.

Στην ΕΡΤ1 με νέα επεισόδια «επιστρέφει» η σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» και ακολουθεί η δημοσιογραφική εκπομπή «365» με τη Σοφία Παπαϊωάννου να παρουσιάζει έρευνα που ετοίμασε για τη δωρεά οργάνων. Η ετυμηγορία του τηλεοπτικού κοινού θα αποτυπωθεί στις μετρήσεις της Nielsen με τα δεδομένα που θα δημοσιοποιηθούν αύριο.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Παναγοπούλου: «Δεν μου αρέσει να περιγράφεται η ζωή μου σε τίτλους και να μετριέται σε κλικ»

Τηλεθέαση: Οι χαμένοι και οι κερδισμένοι της μάχης του Σαββάτου

Survivor All Star: Έξω φρενών Ατζούν και ΣΚΑΪ με τα πολλά spoiler (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 06:55