search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 15:56
MENU CLOSE

Άγριος τσακωμός Μπογδάνου – Κρανιδιώτη στο Twitter για την κηδεία του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ

17.01.2023 10:54
kranidiotis_mpogdanos_new

Άγριος τσακωμός ξέσπασε στο Twitter ανάμεσα στους πρώην «ομόσταυλους», τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και τον Φαήλο Κρανιδιώτη, με αφορμή την κηδεία του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Μπογδάνος απάντησε σε έναν ακόλουθό του στο Twitter, που τον κατηγορούσε ότι προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ψηφοθηρικά τον θάνατο του τέως βασιλιά.

«Μας μπερδεύεις με τους συνομιλητές/απολογητές/κολαούζους του Κυριάκου, τους ψευτοδεξιούς Φαηλοτζήμερους, που έχουν δηλώσει πως ό,τι μαζέψουν στις πρώτες εκλογές θα του το επιστρέψουν στις δεύτερες. Εμείς δεν συζητάμε καν συνεργασία, ούτε στήριξη της ΝΔ, πριν και μετά τις εκλογές», απάντησε χαρακτηριστικά ο Μπογδάνος.

Ο Κρανιδιώτης δεν άφησε αναπάντητο το tweet του Μπογδάνου, γράφοντας: «Αν χρειαζόταν για να εκλεγείς, θα προσκυνούσες και την κεφάλα του Λένιν στην αυλή του Περισσού. Δικαιώνεις κάθε μέρα την κλωτσηδόν διαγραφή σου από την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Μάθε να καβαλάς παπί, μετά τις εκλογές μόνο ντελιβεράς θα μπορείς να γίνεις».

Η κόντρα δεν σταμάτησε εκεί, με τον Μπογδάνο να σημειώνει σε νέο tweet: «Δεν υπάρχουν προσωπικές διαφορές. Το ότι ο συνομιλητής του Μητσοτάκη το γυρνάει στο καφριλίκι για να ταΐσει σανό κανέναν αφελή πατριώτη, είναι μονομερής προσέγγιση. Οι διαφορές είναι πολιτικές. Αυτοί είναι με τη ΝΔ, εμείς απέναντι».

«Ταλαίπωρε, πες στους ανθρώπους πόσες φορές ήρθες να μου μιλήσεις λέγοντας μου “χωρίς να το πεις στο Θάνο”, νομίζοντας πως είμαι σαν τα μούτρα σου και μόνο ξύλο δεν έφαγες για τη διπροσωπία σου. Πες για την ευθυγράμμιση σου με τα σκουπίδια του ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για τις υποκλοπές», απάντησε ο Φαήλος Κρανιδιώτης.

«Πες για την πρόταση σου να χρηματοδοτηθούμε από φιλορωσοψέκ επιχειρηματία και σε στείλαμε για φρέσκα», συμπλήρωσε σε νέο tweet.

Διαβάστε επίσης:

Τα επτά σοβαρά ερωτήματα που προκύπτουν από την υπόθεση Φλώρου και τις υποκλοπές

Κουτσούμπας: Δυνατό ΚΚΕ για να δοθεί διέξοδος στα προβλήματα των αγροτών και των κτηνοτρόφων

ΥΠΕΞ: Βαθιά ανησυχία για τις πρόσφατες εξελίξεις σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου Ιεροσολύμων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 15:56