search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 22:43
MENU CLOSE

Έλενα Πολυχρονοπούλου: «Είμαι ανακουφισμένη με την αθώωσή μου – Όσοι με συκοφάντησαν θα πάρουν αυτό που αξίζουν» (Video)

18.01.2023 13:09
elena-polyxronopoyloy-new

Νομικές κινήσεις ενάντια στα μέσα που έσπευσαν να την καταδικάσουν πρόκειται να κάνει η Έλενα Πολυχρονοπούλου ύστερα από την αθώωσή της από το δικαστήριο για την υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα”, η πρώην παίκτρια του Power of love επισήμανε, μεταξύ άλλων, ότι ο καθένας θα πάρει αυτό που του αξίζει…

«Η αλήθεια είναι ότι ήταν μια απόφαση από κοινού και αυτό είναι πολύ θετικό. Είναι αυτό που περιμέναμε, το αναμενόμενο, εγώ το ήξερα εξ αρχής. Τώρα όμως αποδείχθηκε και στο δικαστήριο. Είμαι ανακουφισμένη, είμαι χαρούμενη και ανυπομονώ για την επόμενη ημέρα.

Ταλαιπωρηθήκαμε όλοι πάρα πολύ, ειδικά η οικογένεια μου και οι φίλοι μου που είναι οι άνθρωποι που συναναστρέφομαι καθημερινά. Ταλαιπωρήθηκαν και εκείνοι όσο εγώ οπότε νομίζω ότι είναι όλοι ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Για τον πρώην σύντροφο μου αποφάσισε η δικαιοσύνη, εγώ εμπιστεύομαι την ελληνική δικαιοσύνη και ο καθένας πήρε ότι του άξιζε.

Θα πω απλά ας πρόσεχαν γιατί το να διαβάλλεις έτσι έναν άνθρωπο χωρίς απτά στοιχεία, όπως απεδείχθη κιόλας, πρέπει να ξέρεις ότι θα έχεις και κάποιες συνέπειες. Οπότε θα πορευτώ αναλόγως με τον κ. Κούγια, έχει βγάλει το δελτίο τύπου και ο καθένας θα πάρει ότι του αξίζει όπως πήραμε και εμείς» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Φάρσαλα: Πέθανε αγοράκι 3,5 ετών στο σπίτι του – Απαντήσεις αναζητούν οι γονείς του

Κρήτη: Είπε ψέματα ότι την λήστεψαν γιατί είχε αργήσει στη δουλειά της και συνελήφθη

Μοσχάτο: Απαγχονισμός η αιτία θανάτου του λογιστή – Είχε σπασμένα πλευρά και εκχυμώσεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 22:40