search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 20:24
MENU CLOSE

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Πήγαινα σούπερ μάρκετ με σκουλαρίκια και γούνες» (Video)

18.01.2023 10:32
mirka-papakonstantinoy-new

Για το κίνημα metoo αλλά και για την εμφάνισή της την οποία συνήθιζε να περιποιείται ακόμα και όταν δεν το «απαιτούσαν» οι περιστάσεις μίλησε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Σε δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», η ηθοποιός είπε ότι πλέον δεν ασχολείται τόσο πολύ με την εξωτερική της εικόνα, ενώ εξέφρασε τη θλίψη που νιώθει για το metoo τόσο για τα θύματα όσο και για τους θύτες.

«Δεν ασχολούμαι πλέον πολύ με την εξωτερική μου εμφάνιση, απλώς είναι ένα βασικό που η Ρένια Λουιζίδου γελάει, πριν από χρόνια ήμουν σπίτι της στη Θεσσαλονίκη, γιατί κάναμε χρόνια παρέα, και πηγαίναμε σούπερ μάρκετ κι εγώ φορούσα σκουλαρίκια και γούνες. Δεν έχω ημερήσια ρουτίνα περιποίησης. Όσο κι αν δεν το πιστεύετε μου αρέσουν πολύ οι σαλάτες, αλλά δυστυχώς και τα τυριά, θα μπορούσα να ζήσω με αυτά» είπε και αναφερόμενη στο κίνημα metoo πρόσθεσε:

«Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο, είναι έτσι κι αλλιώς γκρίζα πράγματα, μας θλίβουν και για τα θύματα και για τους θύτες και νομίζω ότι από εκεί και πέρα είναι περιττά τα σχόλια από εμάς τους συναδέλφους. Ας ασχοληθεί ο ηθικός νόμος που είναι ο κόσμος και η δικαιοσύνη».

Διαβάστε επίσης:

Τζέρεμι Ρένερ: Γιατί αλλάζει η αφίσα του στη σειρά που πρωταγωνιστεί μετά το ατύχημα του ηθοποιού (Photo)

Δήμητρα Ματσούκα για καριέρα στο εξωτερικό: «Έκανα 2-3 κάστιγνκ με απόλυτη αποτυχία» (Video)

Τζέρεμι Ρένερ: Εξιτήριο για τον ηθοποιό μετά το ατύχημα με το εκχιονιστικό μηχάνημα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 20:23