search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 16:38
MENU CLOSE

Εκπρόσωπος Αστυνομίας για ψευτογιατρό: «Έφτασε να πουλάει 30.000 ευρώ το κάθε φιαλίδιο»

21.01.2023 09:04
elas_pseftogiatros_fialidia

«Δυστυχώς, ο ψευτογιατρός και ο συνεργός του εκμεταλλευόμενοι την λαχτάρα ανθρώπων με σοβαρές ασθένειες για ίαση ή για βελτίωση της κατάστασης της υγείας τους, τους εξαπατούσαν και τους έπειθαν να εγκαταλείψουν την αγωγή τους και να ακολουθήσουν μια «πρωτοποριακή» αγωγή», ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ Κωνσταντίνα Δημογλίδου.

«Ο νέος ψευτογιατρός εμφανιζόταν ως νευρολόγος και ο συνεργός του απο την Γερμανία ως γενετιστής και έταζαν θεραπείες με βλαστοκύτταρα και πεπτίδια», πρόσθεσε η ίδια μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Εξήγησε ότι χρέωνε τις θεραπείες του ανάλογα με την οικονομική δυνατότητα του κάθε ασθενούς και το πόσα χρήματα ήταν διατεθειμένοι να ξοδέψουν.

«Έφτασε το κάθε φιαλίδιο να το πουλάει για 25.000-30.000 ευρώ» ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Δημογλίδου.

Η ίδια πρόσθεσε ότι μέχρι στιγμής έχουν έρθει στο φως μόνο 15 περιπτώσεις, αλλά εξέφρασε την πεποίθηση ότι με τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης θα προκύψουν και άλλα θύματα.

Η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ είπε ότι η δικογραφία έχει παραδοθεί στην εισαγγελία και αναμένονται τα αποτελέσματα από την κύρια ανάκριση.

Συμπλήρωσε ότι ο ίδιος άνθρωπος είχε καταγγελθεί από το 2016 για απάτη και όχι γα ανθρωποκτονία, όπως είναι τώρα οι κατηγορίες, και του είχαν απο τότε επιβληθεί περιοριστικοί όροι, οπότε ήδη υπήρχε ένα ιστορικό που σήμανε συναγερμό στις Αρχές.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα, χιονοπτώσεις κατά τόπους

Παλλήνη: Εξαφάνιση 16χρονου – Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Χαλάζι μέγεθος μικρού καρυδιού έπληξε με σφοδρότητα την Αρχαία Ολυμπία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 16:31