search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 06:49
MENU CLOSE

Σοκ στο ιταλικό ποδόσφαιρο: Ποινή αφαίρεσης 15 βαθμών στη Γιουβέντους

21.01.2023 08:06
Θα σκοράρει πρώτος και στο ντέρμπι ο Ρονάλντο; - Media

Η Γιουβέντους τιμωρήθηκε με ποινή αφαίρεσης 15 βαθμών στο πρωτάθλημα της Serie A για ψευδή λογιστικά στοιχεία, όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Παρασκευής (20/01), από την Ποδοσφαιρική Oμοσπονδία της Ιταλίας.

Στην αρχή της πανδημίας του κορωνοϊού, η Γιουβέντους δήλωσε ότι 23 παίκτες συμφώνησαν να μειώσουν το μισθό τους για τέσσερις μήνες προκειμένου να βοηθήσουν τον σύλλογο να ξεπεράσει την κρίση, αλλά οι εισαγγελείς ισχυρίζονται ότι οι παίκτες παραιτήθηκαν μόνο από τον μισθό ενός μήνα.

Οι εισαγγελείς του Τορίνο φέρεται, επίσης, να ανακάλυψαν περισσότερες υποτιθέμενες μυστικές πληρωμές προς τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος πλέον δεν ανήκει στην ομάδα, αλλά αυτές δεν αναφέρθηκαν από τη Γιουβέντους.

Η ποινή αυτή επί της ουσίας τελειώνει όποιες πιθανότητες του συλλόγου να παίξει στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν. Με 20 παιχνίδια να απομένουν για τη φετινή σεζόν, η Γιουβέντους ήταν τρίτη στη Serie A, 10 βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο Νάπολι.

Η «Μεγάλη Κυρία» του ιταλικού ποδοσφαίρου πλέον βρίσκεται στη 10η θέση με 22 βαθμούς, δηλαδή 12 βαθμούς μακριά από τις θέσεις που οδηγούν σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση της επόμενης σεζόν.

Διαβάστε επίσης:

Ντάνι Άλβες: Εκτός Πούμας μετά την φυλάκισή του για σεξουαλική επίθεση (Video)

Euroleague: Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης 73-60 (Photos)

Αλ Χιλάλ & Αλ Νασρ Stars – Παρί Σ.Ζ: O Μέσι «νίκησε» τον Ρονάλντο στο… φιλικό του αιώνα με 5-4 (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15