search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 18:57
MENU CLOSE

Σταμάτης Μαλέλης: «Έπαθα 8 ανακοπές μέσα στο ασθενοφόρο» (Video)

21.01.2023 17:13
malelis

Για την τηλεόραση αλλά και για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του μίλησε, στην εκπομπή «Δύο στη μία», ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του Mega.

«Συνεχίζω να δουλεύω πολύ σκληρά για τη δουλειά που ξέρω πολύ καλά να κάνω. Στην τηλεόραση πρέπει να αλλάξει ο τρόπος σκέψης. Έχω σκεφτεί σοβαρά να σταματήσω την τηλεόραση, αλλά οι προτάσεις με κάνουν και συνεχίζω. Φέτος η τηλεόραση έχει πολλή μυθοπλασία. Φέτος βλέπουμε τα ίδια ριάλιτι, έχουν αρχίσει και κουράζουν. Από τη στιγμή που αλλάζει ο τηλεθεατής πρέπει να αλλάξει και η τηλεόραση. Ο ανταγωνισμός είναι πολύ έντονος στην ψυχαγωγία, όπως ήταν παλιά», ανέφερε ο Σταμάτης Μαλέλης.

»Ο μεγάλος ανταγωνισμός των καναλιών είναι στην prime time. Έχω κάνει λάθος επιλογές προσώπων που δεν είχαν τα προσόντα. Μπορεί να έχω αδικήσει ανθρώπους, να άξιζαν περισσότερα και να μην τα έδωσα. Υπάρχουν παρουσιαστές που έχουν πουλήσει την ψυχή τους στον διάολο. Δεν με βρίσκει σύμφωνο η απόλυση της Ντόρας Κουτροκόη», είπε ο Σταμάτης Μαλέλης.

Ο Σταμάτης Μαλέλης είπε επίσης για την μεγάλη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του: «Δεν φοβάμαι το θάνατο, τον έζησα. Στα 51 μου χρόνια “έφυγα”, ήταν έτοιμοι να ανακοινώσουν, έπαθα 8 ανακοπές μέσα στο ασθενοφόρο. Τα παιδιά του ΕΚΑΒ με έσωσαν».

Διαβάστε επίσης:

Πέμη Ζούνη: «Δεν έχω δει το Maestro» (Video)

Λιβιεράτος για Βίσση: «Ήμουν πραγματικά ερωτευμένος με την Άννα – Δεν ήταν σχέση συμφέροντος» (Video)

Δημήτρης Σκουλός: «Με έκανε unfollow η Βίκυ Καγιά; – Πρόβλημά της» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 18:56