search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 18:29
MENU CLOSE

MasterChef: Σκληρή μάχη για μία ποδιά – Τελευταίες οντισιόν σήμερα και αύριο (Video)

23.01.2023 16:05
masterchef_new

Σκληρή αναμένεται να είναι η μάχη για μία ποδιά στο MasterChef, καθώς στο σημερινό επεισόδιο, τα περιθώρια για λάθη έχουν μηδενιστεί, αφού η παραμικρή αστοχία είναι ικανή να ανακόψει την πορεία των υποψήφιων στο διαγωνισμό.

Στο προηγούμενο επεισόδιο, η Στέλλα, ο Θόδωρος, ο Χρήστος, ο Γιάννης, η Σέβα, φόρεσαν τη λευκή ποδιά και κέρδισαν απευθείας τη θέση τους στην κουζίνα του MasterChef 2023.

Οι υποψήφιοι είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν στον εαυτό τους να φύγει με «άδεια χέρια» και η κατάκτηση της λευκής ποδιάς είναι μονόδρομος.

Πόσο έτοιμοι είναι, όμως, όλοι να δεχτούν την αυστηρή κριτική των τριών chef κριτών, Πάνου Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλου; Άλλωστε και οι τρεις έχουν αποδείξει ότι δεν εντυπωσιάζονται με τις «ευκολίες» και αναζητούν επίμονα και ασταμάτητα την ουσία, τη γεύση και τη μαγειρική αντίληψη σε κάθε προσπάθεια.

Οι λευκές αλλά και οι μαύρες ποδιές είναι συγκεκριμένες και σε κάθε audition μειώνονται. Μόνο όσοι παρουσιάσουν πιάτα ευφάνταστα, νόστιμα και άρτια εκτελεσμένα μπορούν να ελπίζουν σε μια θέση στο διαγωνισμό. Ποιοι θα είναι αυτοί που θα τα καταφέρουν και για ποιους το MasterChef 2023 θα παραμείνει ανεκπλήρωτο όνειρο;

Ο μεγαλύτερος, πρωτότυπος, παγκόσμιος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής, συνεχίζει για άλλη μια συναρπαστική σεζόν την επιτυχημένη πορεία του στο Star για να αναδείξει τον επόμενο ή την επόμενη MasterChef 2023 της Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: «Κόλαση» απόψε στη σειρά – Ο Σταύρος απειλεί την Αργυρώ με αποκαλυπτικές φωτογραφίες (video)

Η Γη της Ελιάς – Spoiler: Ο Κίμωνας πέφτει νεκρός μπροστά στα μάτια του πατέρα του (Video)

Στην κορυφή του ΣΚ ο Σκάι χάρη σε Αυτιά, «The voice» και «Survivor all star»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 18:29