search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 16:58
MENU CLOSE

Σασμός – Βέρα Μακρομαρίδου: Τι αποκάλυψε η τηλεοπτική «Άσπα» για το μέλλον της σειράς (Video)

23.01.2023 12:24
makromaridoy-new

Στην επαγγελματική της πορεία, στην προσωπική της ζωή αλλά και στον τρόπο με τον οποίο επιλέχθηκε να συμμετέχει στη σειρά Σασμό αναφέρθηκε η Βέρα Μακρομαρίδου.

Η ηθοποιός που υποδύεται την «Άσπα» στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, μίλησε για το ενδεχόμενο μιας ακόμη σεζόν για τον Σασμό, ενώ μίλησε και για τη σχέση της Αργυρώς και του Αστέρη.

«Πέρασα από κάστινγκ μαζί με τον Δημήτρη Γεωργαλά. Ήταν μια σκηνή τσακωμού. Αφού είπαμε το ναι, ήρθαν στο μέιλ και τα πρώτα επεισόδια. Η Άσπα θα έχει πολλές συγκρούσεις στη συνέχεια, αλλά θα δει το ουράνιο τόξο να έρχεται. Θα ξετυλιχθεί η ιστορία Αργυρώς – Αστέρη και θα δείτε κάποια πράγματα που δεν τα περιμένετε», δήλωσε, ενώ αναφερόμενη στο ενδεχόμενο η σειρά να συνεχιστεί και για τρίτη σεζόν τόνισε ότι κάτι τέτοιο απαιτεί ένα πολύ δυνατό σενάριο.

«Για να υπάρξει τρίτη σεζόν στον Σασμό, πρέπει να είναι σεναριακά κάτι δυνατό», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή και τη γνωριμία της με τον σύντροφό της Αλέξανδρο Παπατριανταφύλλου, δήλωσε: «Γνωριστήκαμε στο θέατρο και στην αρχή, δεν συμπαθιόμασταν καθόλου. Μετά ήρθε η πανδημία και κάπως συμπαθηθήκαμε. Ζήλευα πάρα πολύ, όταν ήμουν άνεργη και κοιτούσα το ταβάνι στο σπίτι κι ο Αλέξανδρος ήταν στον Ήλιο του Ant1 και άλλαζε πολύ ωραίες γυναίκες. Όταν ήρθε η σειρά μου και κάναμε την ερωτική σκηνή με τον Τάσο Νούσια, έκανε ο Αλέξανδρος κάποια screenshots στο κινητό του και μου έστειλε “τα βλέπεις;”».

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star: Ποιοι παίκτες συναντιούνται κρυφά στη ζούγκλα – Το αυστηρό τελεσίγραφο του Λιανού (Video)

Νίκος Μουρατίδης: «Η Αλίκη είχε τη φωτογραφία της με τον τότε διάδοχο πάνω από τη λεκάνη της τουαλέτας» (Video)

Τζέρεμι Ρένερ: Η νέα ανάρτηση για τα 30 σπασμένα οστά – Η μάχη της αποκατάστασης (Photo | Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 16:57