search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 14:53
MENU CLOSE

Χαμός για τον Καρχιμάκη

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2266
26/01/2023
28.01.2023 16:01
Michalis Kahrimakis_new

Μία ομιλία που ξάφνιασε πολλούς τόσο για το περιεχόμενο της όσο και για την προσέλευση του κόσμου ήταν αυτή του Μιχάλη Καρχιμάκη που έγινε στο Περιστέρι το Σάββατο.

Ο πρώην Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος στον Δυτικό Τομέα της Αθήνας γέμισε το αμφιθέατρο του Περιστεριού και το φουαγιέ του Δημαρχείου. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που μείνανε έξω.

Τον Καρχιμάκη προλόγισε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ενώ δεκάδες στελέχη του Κινήματος έδωσαν το «παρών».

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η παρουσία του Κώστα Λαλιώτη και του Ανδρέα Τσούνη, συζύγου της αείμνηστης προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Φώφης Γεννηματά.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης η παρουσία του Δημάρχου Περιστεριού, Ανδρέα Παχατουρίδη. Στις «ΠΑΣΟΚικές» παρουσίες είδαμε τον Παύλο Χρηστίδη, τον Φίλιππο Σαχινίδη, την Κατερίνα Μπατζελή, τον Παναγιώτη Βλάχο κ.ά.

Η πολιτική «πόρτα-πόρτα» φαίνεται ότι είναι από τις πιο μεγάλες προεκλογικές καμπάνιες.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης κατά… φιλελεύθερων γνωμηγητόρων

Καθαρό το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ στους νέους

Το καφενείο, οι συνταξιούχοι και οι Αντουανέτες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 14:42