search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:47
MENU CLOSE

Μητσοτάκης κατά… φιλελεύθερων γνωμηγητόρων

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2266
26/01/2023
28.01.2023 06:00
mitsotakis oikonomia

Το «Ποντίκι» το είχε επισημάνει από καιρό, ωστόσο φαίνεται ότι η δυσαρέσκεια του πρωθυπουργού με τους φιλελεύθερους αναλυτές και γνωμηγήτορες… καλά κρατεί.

Μάλιστα, φάνηκε και κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του για την οικονομία, όταν ρωτήθηκε για την κριτική που δέχεται εξ αυτής της πολιτικής πτέρυγας σχετικά με την επιδοματική πολιτική της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και των πληθωριστικών πιέσεων.

«Διαβάζω και εγώ διάφορους “illuminati” οικονομικούς αναλυτές οι οποίοι μας ασκούν κριτική για την επιδοματική μας πολιτική. Αμφιβάλλω αν ποτέ οι ίδιοι έχουν πάει στο σούπερ μάρκετ να αγοράσουν προϊόντα για το νοικοκυριό τους», είπε δηκτικά ο πρωθυπουργός, σε έναν παραλληλισμό όχι και πολύ κολακευτικό για τους εν λόγω αναλυτές.

Το ερώτημα που ανακύπτει, ωστόσο, από την «κόντρα» αυτή είναι διπλό: από τη μία, αν η ενόχληση Μητσοτάκη οφείλεται μόνο στην κριτική για τα επιδόματα ή απλώνεται και σε άλλους τομείς όπου οι φιλελεύθεροι έχουν εκφράσει άλλες θέσεις από την κυβέρνηση (π.χ. υποκλοπές). Και από την άλλη, αν και ποιες θα είναι οι συνέπειες της κόντρας αυτής στην κάλπη. Ίδωμεν.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Τσαλίκης: Πού θα κατέβει υποψήφιος για δημοτικός σύμβουλος (Photo)

Κόψτε την πλάκα με τον Ράμμο

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Η δεξίωση στους ξένους πρέσβεις, παρουσία Μητσοτάκη (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:47