search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 20:19
MENU CLOSE

Ελευθερία Ελευθερίου για Καρολίνα – Μάριο: «Λυπάμαι, δε γνωρίζουν τι έχει γίνει» (Video)

28.01.2023 14:26
eleftheriou

Για όσα κατέγραψαν οι κάμερες ανάμεσα στην Καρολίνα και τον Μάριο Πρίαμο ρωτήθηκε η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία αναμένεται να μπει σύντομα στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Όταν δεν γνωρίζεις κάτι δεν μπορείς και να πεις κάτι. Αυτά με τον Μάριο σίγουρα δεν μπορώ να τα σχολιάσω με τίποτα. Απλά το μόνο που έχω να πω είναι ότι λυπάμαι, προφανώς δεν γνωρίζουν το τι έχει γίνει, δεν είναι εις γνώσιν τους, οπότε όταν έρθει η ώρα θα διαχειριστούν όπως είναι», ανέφερε η τραγουδίστρια για το επίμαχο περιστατικό.

Σε ερώτηση για το εάν είναι πράγματι ζευγάρι με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, η τραγουδίστρια αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση. «Αυτό δεν θέλω να το σχολιάσω, ευχαριστώ», είπε.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Γεια Σου», αμέσως μετά την προβολή του αποσπάσματος, η Ελευθερία Ελευθερίου θα είναι πράγματι η επόμενη προσθήκη στο καστ του Survivor All Star.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν ξυπνάω το πρωί και λέω “αχ Θεέ μου, πάλι γκέι ξύπνησα”» (Video)

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τον σύντροφό της: «Πήραμε διαζύγιο και τώρα είμαστε σε σχέση»

Taylor Swift: Κολυμπά γυμνή και φιλιέται με τρανς μοντέλο στο νέο της video-clip (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 20:14