search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 22:03
MENU CLOSE

Θεοδωρικάκος: Φωτογραφία ντοκουμέντο με τα ναρκωτικά αποκάλυψε το MEGA (Videos)

30.01.2023 20:30
narkotika

Μια φωτογραφία ντοκουμέντο αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, που εικονίζει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα ναρκωτικά τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή νεαρών στο Μαρούσι, μεταξύ των οποίων ήταν και συγγενικό πρόσωπο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Documento, αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας προέβη σε μια καταγγελία σύμφωνα με την οποία υπήρξε συγκάλυψη υπόθεσης ναρκωτικών με εμπλοκή μέλους της οικογένειας του υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

Με ένα ιδιαίτερα σκληρό κείμενο που ανάρτησε το πρωί της Δευτέρας 30/1 στα social media, με τίτλο «Ως εδώ η αθλιότητα», ο Τάκης Θεοδωρικάκος χαρακτηρίζει το δημοσίευμα αναληθές και συκοφαντικό και διευκρινίζει ότι πρόκειται για τον γιο του, τον οποίο ήλεγξαν αστυνομικοί τον Νοέμβριο του 2021 χωρίς να βρεθεί τίποτα.

Παράλληλα, ανακοινώνει ότι θα προσφύγει στην δικαιοσύνη «ως υπουργός, ως Έλληνας Πολίτης, αλλά, κυρίως, ως γονιός».

«Δεν επιτρέπω σε κανέναν να εξυπηρετεί τις πολιτικές του εμπάθειες απέναντί μου, θίγοντας το παιδί μου», τονίζει ο υπουργός.

Ταυτόχρονα επιτίθεται και κατά του αξιωματικού, κάνοντας λόγο για μέγιστη αθλιότητα και ατιμία από πλευράς του, σημειώνοντας ότι προέβη στην καταγγελία την μέρα που αποστρατεύτηκε, στον επικεφαλής της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων που επίσης αποστρατεύθηκε, στο πλαίσιο των πρόσφατων κρίσεων που «διασφάλισαν την κάθαρση στην Αστυνομία» και οι συγκεκριμένες αποστρατείες «αποφασίστηκαν από την πολιτική ηγεσία για την διασφάλιση της ορθής, διαφανούς και νόμιμης λειτουργία της ΕΛΑΣ».

Επιπλέον, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης και τέως αρχηγός της ΕΛΑΣ Μιχάλης Καραμαλάκης, χαρακτήρισε αθλιότητες και καταφανώς αναληθή, αβάσιμα και συκοφαντικά κατασκευάσματα, το δημοσίευμα που αναφέρει ότι παρενέβη για να συγκαλύψουν υπόθεση ναρκωτικών που αφορούσε συγγενικό πρόσωπο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, πριν από δύο χρόνια.

Ο κ. Καραμαλάκης, σε ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρει ότι θα καταφύγει στη Δικαιοσύνη«ώστε να τιμωρηθούν ηθικοί αυτουργοί και εκτελεστικά όργανα», ενώ συσχετίζει την καταγγελία του αξιωματικού για την υπόθεση, με τις κρίσεις στην ΕΛΑΣ, κατά τις οποίες αποστρατεύτηκε.

Διαβάστε επίσης:

Συλλυπητήρια Τσίπρα για τον χαμό του υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα

Διαφθορά στην ΕΛ.ΑΣ: Στα κάγκελα το Σώμα από τις αποκαλύψεις – Στα ύψη η πολιτική αντιπαράθεση

Συντριβή F-4 Phantom: Συγκλονισμένος για την τραγωδία δηλώνει ο Μητσοτάκης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 21:57