search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 23:45
MENU CLOSE

Αποκάλυψη για Νόβακ Τζόκοβιτς: Κατέκτησε το Australian Open με θλάση 3 εκατοστών

01.02.2023 16:58
novak_new

Σε μια σημαντική αποκάλυψη προέβη ο πρόεδρος του Tennis Australia, Κρεγκ Τίλεϊ, για τον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον τραυματισμό του, κατά τη διάρκεια του Australian Open.

Ο Σέρβος τενίστας κέρδισε 7 αγώνες στη σειρά, πήρε στο σπίτι του το 10ο Australian Open, και τόσο εκείνος όσο και ο προπονητής του Ιγκόρ Ιβανίσεβιτς υποσχέθηκαν να δώσουν αποδείξεις για τον τραυματισμό και το μέγεθός του.

Η απόδειξη ήρθε από τον CEO του Tennis Australia, Κρέγκ Τάϊλι, ο οποίος δήλωσε: «Πολλές από τις προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσει ο Νόβακ , είναι η δυσφήμιση που αντιμετωπίζει. Στο τέλος της ημέρας όμως, δε νομίζω πως μπορεί κανείς να αμφισβητήσει την αθλητικότητα αυτού του παίκτη.

Αυτός ο τύπος που είδα, είχε θλάση τριών εκατοστών στους οπισθίους μηριαίους! Φυσικά. Και οι γιατροί θα σας πουν την αλήθεια.

Υπήρξαν πολλές εικασίες για το αν ήταν αληθινός τραυματισμός ή όχι. Η αλήθεια είναι πως είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι κάποιος μπορεί να το καταφέρει αυτό όταν έχει να κάνει με έναν τέτοιο τραυματισμό».

Διαβάστε επίσης:

Φανή Χαλκιά για υπόθεση ντόπινγκ: «Δεν ήμουν εκνευρισμένη αλλά απογοητευμένη» (Video)

Euroleague: Ο Ολυμπιακός «άλωσε» την Πόλη και διέλυσε τη Φενέρμπαχτσε με 93-73 – Στην κορυφή της βαθμολογίας οι «ερυθρόλευκοι»

Κιλιάν Εμπαπέ: Πού ξοδεύει την περιουσία του το μεγάλο αστέρι του παγκοσμίου ποδοσφαίρου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 23:45