search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 00:00
MENU CLOSE

«Bye Bye Love» τραγουδά ο Κιλιτσντάρογλου στον Ερντογάν

01.02.2023 17:01
kilintsaroglou-1-new

«Φωτιά» στο προεκλογικό σκηνικό έχει μπει στην Τουρκία, με τη μάχη να μεταφέρεται και στα social media.

O αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου θέλησε να τρολάρει τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν με ένα απόσπασμα από γνωστή τουρκική σειρά, που δείχνει τους πρωταγωνιστές να φεύγουν ηττημένοι, ενώ ακούγεται το τραγούδι «Bye Bye Love», απαντώντας ουσιαστικά στο “Αντίο κύριε Κεμάλ“, που είναι το νέο προεκλογικό σλόγκαν του Ερντογάν κατά του πολιτικού του αντιπάλου, στον απόηχο της δήλωσης Κιλιτσντάρογλου, ο οποίος έχρισε εαυτόν υποψήφιο δηλώνοντας “Είμαι ο Κεμάλ, έρχομαι“.

Η σημερινή ανάρτηση συνοδεύεται και από αιχμές για το κράτος διαφθοράς που ισχυρίζεται η αντιπολίτευση ότι έχει συστήσει ο Τούρκος πρόεδρος. «Έι συμμορία των 5 (εργολάβων), ξέρετε υπήρχε ένα τραγούδι που…».

Διαβάστε επίσης:

Τσαβούσογλου: «Η Ελλάδα είναι αυτή που παραβιάζει συνθήκες με τον εξοπλισμό των νησιών»

Θεοδωρικάκος: Κατέθεσε τη μήνυση κατά του απόστρατου αστυνομικού – «Θα τους πάω μέχρι τέλους» (video)

Τσαπανίδου: Και η ΝΔ απείχε από τις ψηφοφορίες πριν τις εκλογές του 2019 – Κινδύνος να εκβιαστούν τα θύματα των υποκλοπών (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 00:00