search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 21:42
MENU CLOSE

Qatargate: Την άρση ασυλίας για Ταραμπέλα και Κοτσολίνο αποφάσισε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

02.02.2023 12:48
Την ταχεία ελάφρυνση του ελληνικού χρέους ζητούν 36 ευρωβουλευτές - Η άμεση απάντηση Μοσκοβισί - Media

Υπέρ της άρσης της ασυλίας των ευρωβουλευτών Αντρέα Κοτσολίνο και Μαρκ Ταραμπέλα τάχθηκε σήμερα, Τετάρτη (2/2) η ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που συνεδριάζει αυτή την ώρα στις Βρυξέλλες.

Το ζήτημα συζητήθηκε στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου, η οποία ψηφίζοντας με ανάταση χειρός, είπε «Ναι» στην άρση της ασυλίας των δύο ευρωβουλευτών.

«Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο εγκρίνει τις εκθέσεις μου που εξουσιοδοτούν την άρση των ασυλιών των κ.κ. Ταραμπέλα & Κοτσολίνο στο πλαίσιο του QatarGate. Η δικαιοσύνη προχωρεί, αλλά η πολιτική απάντηση βρίσκεται σε αδιέξοδο: απαιτούνται ριζικές & άμεσες μεταρρυθμίσεις απέναντι στη διαφθορά», ανέφερε με ανάρτησή της στο Twitter η εισηγήτρια Μανόν Ομπρί.

Η εν λόγω εξέλιξη, διευκολύνει τη διερεύνηση της υπόθεσης από τις βελγικές αρχές, αυξάνοντας το ενδεχόμενο περαιτέρω συλλήψεων.

Διαβάστε επίσης:

Υπεύθυνος ζωολογικού κήπου έσφαξε τα ζώα και τα έψησε σε πάρτι για τους καλεσμένους του (Video)

Oυκρανία: Πάρτι διαφθοράς εν μέσω πολέμου – ‘Επιασαν στα πράσα αξιωματούχους (Photos/Video)

ΗΠΑ: «Κυνήγι μαγισσών» στη Φλόριντα – Bιβλία αφαιρούνται από τις σχολικές βιβλιοθήκες γιατί θεωρούνται «ακατάλληλα» (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 21:42