search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 20:04
MENU CLOSE

Ελένη Ράντου: Στην αντεπίθεση για την απεργία του ΣΕΗ – «Πυροβολούμε τα πόδια μας»

03.02.2023 21:25
Eleni Rantou_new

Σαφέστατη η Ελένη Ράντου για την απόφαση να μην απεργήσει, θεατρικώς, σε αντίθεση με την απόφαση του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Για την απόφαση να μην απεργήσει δυο μέρες τοποθετήθηκε η Ελένη Ράντου μέσα από τα social media το βράδυ της Παρασκευής. Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια, που την φετινή σεζόν παρουσιάζει μονόλογο στο θέατρο Διάνα, αποφάσισε να παίξει κανονικά για το κοινό την Τετάρτη και την Πέμπτη σε αντίθεση με την απόφαση του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πως η ίδια παραχώρησε τον θεατρικό της χώρο το πρωινό της πρώτης ημέρας της απεργίας προκειμένου να λάβει χώρα η έκτακτη γενική συνέλευση του ΣΕΗ.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, λοιπόν, η Ελένη Ράντου εξήγησε το βράδυ της Παρασκευής τους λόγους για τους οποίους δεν ακολούθησε την απόφαση του Σωματείου, κάτι για το οποίο δέχθηκε και προσωπικά πυρά τις τελευταίες ώρες από συναδέλφους της. Ας μην αποπροσανατολίζουμε τη συζήτηση, μετρώντας ποσοστά επιτυχίας, το αίτημα για ένα πτυχίο αντάξιο των σπουδών, είναι τόσο δίκαιο που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί απο κανέναν. Οι διαφωνίες πάνω στον τρόπο που διεκδικείται αυτό το δίκαιο, δεν μειώνουν την υποχρέωση της κάθε κυβέρνησης να δώσει μια λύση αξιοπρέπειας σε τόσα νεανικά όνειρα. Ο στόος παραμένει αυτός».

«Δώστε μια λύση σε ένα γόρδιο δεσμό χρόνων που κάνει τη σπουδή, κάτι σαν μεταξύ μας μυστικό, που δεν αναγνωρίζεται πουθενά. Δώστε στους νέους ανθρώπους την αξιοπρέπεια που στερήθηκε η δική μας γενιά».

«Το ερώτημα για το αν το κλείσιμο των θεάτρων είναι μοχλός πίεσης της εκάστοτε κυβέρνησης, ή αν πυροβολούμε τα πόδια μας με αυτόν το τρόπο, είναι μια άλλη κουβέντα, για άλλη στιγμή» καταλήγει η Ελένη Ράντου στη δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Σπύρος Μπιμπίλας κατά Δανδουλάκη: «Δεν έκανε απεργία για να μην την κακοκαρδίσουν;»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας πήρε θέση για τη μη συμμετοχή της Κάτιας Δανδουλάκη και της Ελένης Ράντου στην απεργία των καλλιτεχνών.

Πιο συγκεκριμένα, η Κάτια Δανδουλάκη εξήγησε με δηλώσεις της το πρωί της Παρασκευής, τους λόγους που τόσο η ίδια, όσο και ο θίασός της δεν συμμετείχαν στην απεργία: «Ποιος λόγος θα με κάνει να κλείσω ένα θέατρο, που είναι ναός. Κατ’ αρχήν δεν έχω κάτι να διαμαρτυρηθώ, γιατί όλοι συμφωνούμε. Μου φαίνεται τρελό και υποτιμά την νοημοσύνη μου. Νομίζω ότι όλοι πρέπει να ενημερωθούν περί τίνος πρόκειται. Δεν έχει στόχο».

Διαβάστε επίσης:

Μάρλον Μπράντο: Βγαίνει σε δημοπρασία γράμμα που είχε χωρίσει σύντροφό του – «Δεν φταις εσύ, εγώ φταίω»

Στο νοσοκομείο η Πάολα με πνευμονία

Μπεν Άφλεκ: Viral το βίντεο που τον δείχνει να «απολογείται» στη Τζένιφερ Λόπεζ για το ποτό: «Τζεν δεν έχω πιει τίποτα, εντάξει;»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 20:04