search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 11:54
MENU CLOSE

Κι άλλο «Έλεος» από βδομάδα στο Mega – Κίνηση τακτικής για τη νυχτερινή τηλεθέαση

03.02.2023 09:27
eleos_new

Αν θεωρείται πως το σημαντικότερο πεδίο «μάχης» για την τηλεθέαση είναι το περίφημο prime time με προσδιορισμένη έναρξη και λήξη, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και τις ζώνες μετρήσεων τηλεθέασης της Nielsen, αυτό δεν σημαίνει ότι από τα μεσάνυχτα και έπειτα τα πράγματα στα κανάλια χαλαρώνουν.

Τουναντίον η «μάχη» μαίνεται και κατά τις πρώτες «μικρές» ώρες της ημέρας και επειδή το τηλεοπτικό «φιλέτο» έχει διευρυνθεί και από τα δύο χρονικά άκρα (έναρξης και λήξης), ιδίως το νυχτερινό.

Παρότι είναι σταθμισμένο ότι η τηλεθέαση εμφανίζει ταχύτατη πτώση από τα μεσάνυχτα κι έπειτα, για τα κανάλια τίποτα δεν σημαίνει λήξη της «μάχης» τηλεθέασης, διότι όλα «μετρούν» και ακόμα και οι ξενύχτηδες τηλεθεατές έχουν σημασία.

Για παράδειγμα τα επεισόδια του ριάλιτι σόου «Survivor All Star» στον ΣΚΑΪ τελειώνουν τουλάχιστον στις 00.30 και στη συνέχεια αρχίζουν οι επαναλήψεις του ομοειδούς «Μy Style Rocks». Ο ΑΝΤ1 Τριτοτετάρτες έχει τον Αρναούτογλου με το «The 2night Show». Το Star μεταδίδει ξένες ταινίες.

Το Mega ανεβάζει την ένταση του ανταγωνισμού κατά ένα «κλικ» και από βδομάδα ενισχύει τη νυχτερινή ζώνη της Τετάρτης. Το κανάλι έτσι κι αλλιώς έχει διαμορφώσει ένα συμπαγές μέτωπο στο διάστημα 21.00- 24.00 με τα επεισόδια των σειρών «Η Γη της Ελιάς» και «Μαύρο Ρόδο». Ωστόσο με τους τίτλους τέλους της δεύτερης σειράς η τηλεθέαση του σταθμού πραγματοποιούσε «βουτιά». Ως τώρα.

Από την ερχόμενη Τετάρτη έπειτα από το «Μαύρο Ρόδο» και το απαραίτητο διαφημιστικό διάλειμμα θα αρχίζει επεισόδιο της εκπομπής «Έλεος» με την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη. Η εκπομπή άρχισε με ένα επεισόδιο την εβδομάδα.

Τα πλάνα αναπροσαρμόζονται και πλέον κόντρα κυρίως στο «The 2night Show», τα ριάλιτι σόου του ανταγωνισμού το Mega παρατάσσει το δικό του μεταμεσονύκτιο τοκ σόου «Έλεος», όχι μόνον κάθε Τρίτη αλλά και κάθε  Τετάρτη.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Ετοιμάζεται για ένα ακόμα σερί στην κορυφή της τηλεθέασης

Masterchef 2023: Οι αλλαγές φέρνουν τα πάνω – κάτω στην ομαδική διαδικασία – Τι θα δούμε απόψε (Video)

Τηλεθέαση: Κλιμάκωση στον «πόλεμο» μεταξύ καναλιών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 11:46