search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 07:04
MENU CLOSE

MasterChef 2023: Η γαρδούμπα του στέρησε την παραμονή στο παιχνίδι

04.02.2023 09:24
MasterChef_new

Τα πιάτα του Μίλτου Αρσένη κλήθηκαν να αντιγράψουν οι Σταύρος Παπαδόπουλος, Έλσον Γιάννης Μπεντάι, Αλέξανδρος Αντωνελάκης και Θεόδωρος Γαλάνης.

Οι 4 υποψήφιοι του Master Chef από την κόκκινη ομάδα έπρεπε να βάλουν τα δυνατά τους για να παραμείνουν στο μαγειρικό ριάλιτι. Κλήθηκαν να αντιγράφουν τρία πιάτα μέσα σε μια ώρα -διαδικασία που απαιτούσε ψυχραιμία, σωστή διαχείριση χρόνου και μεθοδικότητα.

Η έλλειψη συγκέντρωσης και η βιασύνη, όμως, δεν ήταν και οι καλύτεροι σύμμαχοι -όπως παρατήρησαν και οι τρεις κριτές του MasterChef- με αποτέλεσμα να οδηγήσουν σε αστοχίες.

Ο Σωτηρής Κοντιζάς ενημέρωσε τους παίκτες πώς μόνο μία από τις προσπάθειες ξεχώρισε και αυτή ήταν του Αλέξανδρου, που συγκέντρωσε 32 βαθμούς. Ακολούθησαν ο Θοδωρής με 27 βαθμούς, ο Σταύρος με 22 βαθμούς και ο Γιάννης με 20 βαθμούς.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι εδώ που έφτασα. Πιστεύω ότι είναι νωρίς που αποχωρώ αλλά δεν πειράζει», είπε ο Γιάννης που αποχώρησε από το παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης:

Εφημερίδες: Οι τίτλοι των σημερινών πρωτοσέλιδων (Video)

Αγγελική Νικολούλη: «Άκου τώρα θα πεθάνω, μια χαρά κορίτσι» – Χαμός στο Τwitter με την αντίδραση στο απειλητικό μήνυμα (Video)

Μαγνητίζει βλέμματα και προτιμήσεις το Ionian TV

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 07:03