search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 12:12
MENU CLOSE

Μαγνητίζει βλέμματα και προτιμήσεις το Ionian TV

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2267
02-02-2023
04.02.2023 06:59
ionian tv

Το περιφερειακό κανάλι Ionian TV συγκέντρωσε τις περισσότερες προτιμήσεις σε έρευνα αξιολόγησης για τα κανάλια που εκπέμπουν σε Πελοπόννησο, Νότιο Ιόνιο και νότια Στερεά Ελλάδα.

Η έρευνα (γνώμης) διενεργήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο (9-28) από την Data Consulants σε αντιπροσωπευτικό δείγμα της περιοχής (1.438 ατόμων) για τα 14 κανάλια που εκπέμπουν στην Περιφερειακή Ζώνη 6 (Πελοπόννησος  Νότιο Ιόνιο  Νότια Στερεά Ελλάδα  Κύθηρα).

Η έρευνα έδειξε ότι το Ionian TV συγκεντρώνει το υψηλότερο ποσοστό αναγνωσιμότητας (78,7%) στην υπό εξέταση γεωγραφική περιοχή και μεταξύ των σταθμών εμφάνισε το υψηλότερο μερίδιο τηλεθέασης (17, 7%). Στο ερώτημα ποιο κανάλι δίνει σφαιρική εικόνα για τα γεγονότα της επικαιρότητας στην περιοχή, πρώτο αναδείχθηκε το Ionian TV με 26,1%.

Στον τομέα των ενημερωτικών και ψυχαγωγικών εκπομπών οι περισσότεροι (21,4%) δήλωσαν ότι παρουσιάζουν ενδιαφέρον και πρώτο σε αξιοπιστία (μερίδιο 20,7%) αξιολογήθηκε το δελτίο ειδήσεων του καναλιού. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, το περιφερειακό κανάλι με έδρα την Πάτρα εμφανίζεται να υπερέχει σε όλες τις κατηγορίες προγραμμάτων.

Το πρόγραμμα του σταθμού, ο οποίος πρωτοεξέπεμψε το 1992 (ως ΕΡΖ), είναι προσβάσιμο μέσω digea, σε 12 νομούς σε μία πληθυσμιακή περιοχή 1.500.000 πολιτών, δορυφορικά από την πλατφόρμα της Cosmote TV, αλλά και διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας του.

Διαβάστε επίσης:

Η «Γη της ελιάς» έβαλε «φρένο» στο σερί του «Σασμού»

«Έλα απόψε στου Θωμά», η νέα σειρά εκπομπών του Θωμά Σίδερη στην ΕΡΑ Σπορ

Λυσσαλέα «μάχη» για τη μερίδα του λέοντος από την πίτα τηλεθέασης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 12:11