search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 20:33
MENU CLOSE

«Έλα απόψε στου Θωμά», η νέα σειρά εκπομπών του Θωμά Σίδερη στην ΕΡΑ Σπορ

03.02.2023 18:12
radiofono new

Περισσότερο από τις διεθνείς διακρίσεις εκείνο που αποτελεί προστιθέμενη αξία στις εκπομπές που κάνει στην Ελληνική Ραδιοφωνία ο Θωμάς Σίδερης είναι το μεράκι, είτε πρόκειται για την «Αφύλακτη διάβαση» και τα ραδιοφωνικά ντοκιμαντέρ τα οποία δημιουργεί, επιμελείται και παρουσιάζει, είτε ταινίες τεκμηρίωσης όπως οι «Τα ρόδια του Ναγκόρνο Καραμπάχ», «Γράμμα από τον Πόντο», «Let me breath».

Με το ίδιο μεράκι αρχίζει στην ΕΡΑ Σπορ 101. 8 αύριο την εκπομπή «Έλα απόψε στου Θωμά» (22.00- 24.00) η οποία κανονικά ήταν προγραμματισμένη για σήμερα. Όμως στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα το αθλητικό ραδιόφωνο της ΕΡΤ καλύπτει την αγωνιστική της Euroleague μπάσκετ.  Οπότε η εκπομπή θα μεταδίδεται κανονικά τα Σαββατόβραδα, αν δεν αλλάξει κάτι.

Το «Έλα απόψε στου Θωμά» είναι μια σειρά από ξεχωριστές ιστορίες με έντονο το ανθρωποκεντρικό στοιχείο- που διακρίνει κάθε παραγωγή του Σίδερη είτε στο ραδιόφωνο είτε στην τηλεόραση- με πολύ μουσική και συναίσθημα.

Θα ακούσετε ιστορίες από άσσους των γηπέδων, κινηματογραφικούς αστέρες και λαϊκά είδωλα περασμένων δεκαετιών, όλα πάνω στον καμβά της μνήμης και της γλυκιάς αναπόλησης.

Αύριο βράδυ στο μεταξύ ο Σίδερης έχει ετοιμάσει μια εκπομπή για τους  Έλληνες μετανάστες στη Γερμανία. Για εκείνους που πήραν το «Ακρόπολις εξπρές» με προορισμό το σταθμό του Μονάχου.

«Στον σταθμό του Μονάχου» τιτλοφορείται, άλλοστε,  η πρεμιέρα του κύκλου νέων εκπομπών «Έλα απόψε στου Θωμά», η οποία θα έχει πολλά τραγούδια του Στέλιου Καζαντζίδη, του Στράτου Διονυσίου, «παντρεμένα» με συγκλονιστικές μαρτυρίες ξενιτεμένων όπως του Δημήτρη Αμυγδαλίτση που πήρε το τρένο της ξενιτιάς και λίγο μετά τον ακολούθησε η οικογένεια του, του μουσικού Αντώνη Γκάτα, μόνιμου στο Μόναχο αλλά και του στιχουργού Γιώργου Κανλή, ο οποίος ζει στο Άαχεν της Γερμανίας.

Διαβάστε επίσης:

Λυσσαλέα «μάχη» για τη μερίδα του λέοντος από την πίτα τηλεθέασης

ΑΝΤ1: Ανατοποθετείται στον ανταγωνισμό για την τηλεθέαση με ομοβροντία από μίνι σειρές

Μιρέλλα Παπαοικονόμου και Σωτήρης Τσαφούλιας ετοιμάζονται να γυρίσουν τις «17 κλωστές» για το CosmoteTV

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 20:32