search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 00:08
MENU CLOSE

Ναταλία Γερμανού: «Μην μας ξαναδείτε! – Δεν θέλουμε τηλεθεατές σαν κι εσάς» (Videos)

04.02.2023 14:20
nataliagermanou103_new

Για το μπούλινγκ που δέχτηκε ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης, γνωστός ως «Ντόντο», στο βιβλιοπωλείο που εργάζεται, μίλησε η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της.

Η ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε ο Λευτέρης έγινε γνωστή από την ανάρτηση της αδελφής του στα social media.

«Θα μου επιτρέψετε…Ίσως λίγο υπερβαίνω κάποια όρια αλλά ποιος με σταμάτησε στον αυθορμητισμό μου; Αν μας βλέπει η κυρία αυτή, που είναι υπεύθυνη για το περιστατικό αυτό και έκανε τον Λευτέρη μας να αισθανθεί άσχημα. Μην μας ξαναδείτε! Δεν θέλουμε τηλεθεατές σαν εσάς. Αυτό και το κλείνω εδώ!», ανέφερε η Ναταλία Γερμανού.

«Εννοείται ότι ένιωσα άβολα και στεναχωρήθηκα»

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται», ο “Ντόντο” της σειράς “Κομάντα και Δράκοι” ανέφερε πως στεναχωρήθηκε με όσα έγιναν, δήλωσε πως αγαπάει τη δουλειά του και χαρακτήρισε τον ιδιοκτήτη του βιβλιοπωλείου όπου εργάζεται έναν υπέροχο άνθρωπο. Επιπλέον, εξήγησε πως δεν κρατά κακία για τη συγκεκριμένη κυρία και έκλεισε τις δηλώσεις του με ένα πολύ όμορφο μήνυμα.

«Δεν είναι ότι καλύτερο να συμβαίνει κάτι τέτοιο στον χώρο της εργασίας που τόσο αγαπάς. Εννοείται ότι ένιωσα άβολα και στεναχωρήθηκα. Ο ιδιοκτήτης με υπερασπίστηκε και με το παραπάνω. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος που έπραξε πάρα πολύ ωραία και τον ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

»Πραγματικά, η εν λόγω κυρία εξέφρασε κάτι πολύ άσχημο για το πρόσωπό μου αλλά όχι μόνο για το πρόσωπό μου, και για όλους που θα μπορούσαν να είναι στη θέση μου. Δε κρατάω κακία σε κανέναν. Ό,τι και να πει ο καθένας, ό,τι και να μας κάνει ο καθένας, δεν κρατάμε κακία σε κανέναν. Το μήνυμα που θέλω εγώ να περάσω είναι ότι είμαστε όλοι ίσοι απλά όπως μου είπε και μια φίλοι μου, είμαστε μοναδικοί. Ο κάθε άνθρωπος έχει κάτι μοναδικό πάνω του», συνέχισε ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης.

Διαβάστε επίσης:

Νικολούλη για Κούγια: «Δεν δεχόμαστε να μας προσβάλλουν» (Video)

Τηλεθέαση Παρασκευής: Σε ποιες εκπομπές μοιράστηκε το κοινό του Survivor; 

Εφημερίδες: Οι τίτλοι των σημερινών πρωτοσέλιδων (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 00:08