search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:15
MENU CLOSE

Γλυφάδα: Άγριος ξυλοδαρμός μοντέλου από γνωστό dj – Πήγε στο αστυνομικό τμήμα μέσα στα αίματα

06.02.2023 11:21
dj–new

Στην πρώην σύντροφό του και τη νυν σχέση της επιτέθηκε γνωστός DJ που εμφανίζεται σε clubs της Αθήνας και της Μυκόνου.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 03:30 το ξημέρωμα της Κυριακής σε νυχτερινό κέντρο της Γλυφάδας με τον μαινόμενο dj να ξυλοφορτώνει το νεαρό μοντέλο που συμμετέχει στα catwalks διεθνών οίκων μόδας με την οποία διατηρούσε στο παρελθόν σχέση.

Κατόπιν, επιτέθηκε και στον νυν σύντροφο της, διοργανωτή παρτυ, δαγκώνοντάς του το αυτί με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο Τμήμα.

Ο 40χρονος dj και η κοπέλα είχαν σχέση επτά χρόνων, ενώ σύμφωνα με την ίδια ο λόγος που χώρισαν ήταν η βίαιη και κακοποιητική συμπεριφορά του απέναντι της.

Πώς ξέσπασε ο καβγάς

Ο 40χρονος dj βρέθηκε στο γνωστό κέντρο της Γλυφάδας όπου διασκέδαζε και το νεαρό μοντέλο, έχοντας στο πλευρό της τον νυν σύντροφό της και διοργανωτή του παρτυ, τον οποιο -σύμφωνα με πληροφορίες- ο dj γνώριζε.

Τα αίματα άναψαν όταν ο 40χρονος πλησίασε την κοπέλα ενώ η κατάσταση ξέφυγε με τον ίδιο να ορμά στην κυριολεξία πάνω της, χτυπώντας τη ανελέητα. Στη συνέχεια, οι δυο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια.

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία και οι τρεις τους μεταφέρθηκαν στο τμήμα της Γλυφάδας με το μοντέλο να κάνει μηνυση σε βαρος του 40χρονου, στο Τμήμα Ενδοοικογενειακης Βιας Αλίμου. 

Όταν το μοντέλο έφθασε στο Τμήμα της Γλυφάδας ειχε αίματα στο πρόσωπο και στο στόμα, ενώ ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια. Μάλιστα, έδειξε και κάποια υβριστικά μηνύματα που είχε λάβει από τον dj και φωτογραφίες που την έδειχναν χτυπημένη.

Διαβάστε επίσης:

Ακρίβεια: Σε μποϊκοτάζ στα γαλακτοκομικά καλεί το ΙΝΚΑ – Η αντίδραση Άδωνι (Videos)

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Άνοιξαν Αθηνών – Λαμίας και Αττική Οδός\

Γιώργος Πατούλης για κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Tα φαινόμενα θα ενταθούν τις επόμενες ώρες (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24