search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 11:53
MENU CLOSE

Γιώργος Πατούλης για κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Tα φαινόμενα θα ενταθούν τις επόμενες ώρες (Video)

06.02.2023 09:40
kakokairia_new

Στις προσπάθειες της Πολιτικής Προστασίας και της Περιφέρειας για να παραμείνουν οι δρόμοι ανοιχτοί εστίασε ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης.

Όπως τόνισε μιλώντας το πρωί της Δευτέρας (6/2) στο Mega, μέσα στις επόμενες ώρες θα ενταθούν τα καιρικά φαινόμενα, ενώ η Τροχαία έκλεισε νωρίτερα προληπτικά τη Λεωφόρο Κατεχάκη.

«Υπάρχει μία έντονη χιονόπτωση. Υπήρξε ένα προληπτικό κλείσιμο από την Τροχαία στη Λεωφόρο Κατεχάκη, αυτή τη στιγμή επιχειρούν τέσσερα μηχανήματα. Σε μία ώρα περίπου θα ανοίξει η Κατεχάκη», δήλωσε.

«Η δεύτερη φάση του φαινομένου υποτίθεται ότι θα έληγε προς το πρωί, στις 09:00, οι νέες προβλέψεις των μετεωρολόγων δείχνουν ότι θα συνεχιστεί μέχρι και το μεσημέρι. Εάν δεν υπάρχει λόγος δεν χρειάζεται κανείς να μετακινηθεί, γιατί κινδυνεύει να εγκλωβιστεί», συμπλήρωσε.

Ο Γιώργος Πατούλης υπογράμμισε πως έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων, μία απαγόρευση που δεν εισακούστηκε από ορισμένους οδηγούς, με αποτέλεσμα να προκληθούν προβλήματα στην περιοχή του Σχιστού το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, τα καιρικά φαινόμενα θα ενταθούν στην ανατολική Αττική και συγκεκριμένα στις περιοχές της Παιανίας, της Κάντζας και του Γέρακα.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Με καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων συνεχίζεται η δίκη

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Κλειστά σχολεία, δικαστήρια, καταστήματα στην Αττική

Ο ρόλος της «Μπάρμπαρα» στις εκλογές – Γιατί αγωνιά η κυβέρνηση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 11:53