search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 13:49
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Εκατοντάδες κιλά βελανίδια βρέθηκαν σε τοίχο σπιτιού – Πώς κατέληξαν εκεί (Photos/Video)

09.02.2023 17:34
velanidia califonia

Μπροστά σε ένα ασυνήθιστο θέαμα βρέθηκε τεχνίτης ο οποίος κλήθηκε από τους ιδιοκτήτες ενός σπιτιού στην Καλιφόρνια, το οποίο – όπως είπε – έβλεπε για πρώτη φορά στα 20 χρόνια της επαγγελματικής του ζωής.

Χιλιάδες βελανίδια ήταν συσσωρευμένα σε έναν τοίχο και από την τρύπα που άνοιξε, κάθε φορά που έβαζε το χέρι του, έβγαζε τεράστιες ποσότητες καρπών, δίχως αυτή η διαδικασία να φαίνεται να έχει τέλος!

Σύντομα ανακάλυψε ότι πουλιά και συγκεκριμένα δρυοκολάπτες είχαν αποθηκεύσει δεκάδες χιλιάδες βελανίδια, τα οποία, όπως είπε, ζύγιζαν περίπου 400 κιλά, σε μια κοιλότητα τοίχου.

«Ήμουν λίγο σοκαρισμένος και αναρωτιόμουν πότε θα τελείωνε», είπε ο Κάστρο, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης του Nick’s Extreme Pest Control στη Σάντα Ρόζα της Καλιφόρνια. «Πραγματικά περιμέναμε ίσως μερικές χούφτες, το πολύ, αλλά τίποτα τέτοιο. Δεν υπάρχει περίπτωση να το υπολογίσεις».

Ο Κάστρο άνοιξε άλλες τρεις τρύπες για να απελευθερώσει τα βελανίδια, που είπε ότι γέμισαν οκτώ μεγάλες σακούλες σκουπιδιών. Καθώς ο Κάστρο και οι συνεργάτες του μετέφεραν τις σακούλες στο φορτηγό τους, παρατήρησαν δρυοκολάπτες και βελανίδια διάσπαρτα έξω από το σπίτι.

Τα πουλιά είχαν κάνει εκατοντάδες τρύπες στην καμινάδα, όπου ο Κάστρο είπε ότι πίστευε ότι κρύβονταν και μάζευαν βελανίδια για δύο έως πέντε χρόνια.

Ο Κάστρο εικάζει ότι τα βελανίδια μετά γλίστρησαν μέσα από μια κοιλότητα τοίχου, όπου τα ανακάλυψε.

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός στην Τουρκία: Διασώθηκε μετά από 60 ώρες μωράκι 20 ημερών – Κρατούσε μια τούφα από τα μαλλιά της μητέρας του (Photos/Video)

Σεισμός στην Τουρκία: Οργή για το «μαύρο» στο twitter την ώρα που άνθρωποι προσπαθούν να βρουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα

Σεισμός σε Τουρκία – Συρία: Πάνω από 17.500 οι νεκροί – Μάχη με τον χρόνο και το κρύο δίνουν οι διασώστες (photos/videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 13:49