search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 17:37
MENU CLOSE

«Βόμβα» μεγατόνων στο NBA: Στους Φοίνιξ Σανς ο Κέβιν Ντουράντ (Video)

09.02.2023 10:01
kevin_durant_new

Η ανταλλαγή του Κάιρι Ίρβινγκ στους Ντάλας Μάβερικς δεν ήταν η μόνη «βόμβα» στον κόσμο του ΝΒΑ, καθώς οι Φοίνιξ Σανς συμφώνησαν με τον έτερο σταρ των Μπρούκλιν Νετς, τον Κέβιν Ντουράντ!

Οι Σανς για να κάνουν δικό τους τον Ντουράντ θα παραχωρήσουν στους Νετς τους Μίκαλ Μπρίντζες, Καν Τζόνσον, Τζαε Κράουντερ, και τέσσερις επιλογές του πρώτου γύρου σε ντραφτ.

Ο σούπερ σταρ φόργουορντ έχει κατά μέσο όρο 29,7 πόντους, 6,7 ριμπάουντ και 5,3 ασίστ ανά αγώνα αυτή τη σεζόν, ενώ δεν έχει πατήσει παρκέ από τις 8 Ιανουαρίου, λόγω τραυματισμού στο γόνατο που υπέστη κόντρα στους Μαϊάμι Χιτ.

Το ενδιαφέρον των Σανς για τον Ντουράντ ήταν γνωστό από το καλοκαίρι και αναθερμάνθηκε πριν μερικές ημέρες μετά την ανταλλαγή του Καϊρί Ίρβινγκ στους Μάβερικς.

Μετά την απόκτηση του All Star φόργουορντ, οι Σανς πλέον μπορούν να παρατάξουν μία πεντάδα που θα έχει τους Κρις Πολ, Ντέβιν Μπούκερ, Κέβιν Ντουράντ, Τόρι Κρεγκ και ΝτιΆντρε Έιτον, με τους Γουόρεν, Ντάριο Σάριτς, Λάντρι Σάμετ και Κάμερον Πέιν να έρχονται από τον πάγκο.

Κάτι που σίγουρα τους βάζει σοβαρά στην κουβέντα του τίτλου κι ας βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην 5η θέση της Δύσης με ρεκόρ 30-26.

Διαβάστε επίσης:

Euroleague: Το «τρένο» του Ολυμπιακού πέρασε και από τη Γερμανία – Διέλυσε την Άλμπα με 93-60

Βαριά ποινή σε Μήτογλου – Αποκλεισμός 32 μηνών για ντόπινγκ

Τεντόγλου: «Πέταξε» στα 8.40μ. και σημείωσε την κορυφαία φετινή επίδοση στον κόσμο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 17:37