search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 17:44
MENU CLOSE

Νέα Δημοκρατία: Οι τρεις βουλευτές του Βόρειου Τομέα που χτίζουν «κοινό μέτωπο» για τις εκλογές 

10.02.2023 06:30
neadimokratia_grafeia_new

Δεν είναι μυστικό ότι υποψήφιοι βουλευτές συνεργάζονται και χτίζουν μέτωπα προεκλογικά, η μάχη του σταυρού άλλωστε είναι δύσκολη υπόθεση. 

Αυτό συμβαίνει και για τους «γαλάζιους» υποψηφίους του Βορείου Τομέα της Αθήνας. Εκεί τελευταία έχει δημιουργηθεί ένα κοινό μέτωπο από τον Υπουργό Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη και τους βουλευτές Δημήτρη Καιρίδη και Θεόδωρο Ρουσόπουλο. 

Χατζηδάκης, Καιρίδης, Ρουσόπουλος έχουν στενή συνεργασία, κάνουν κοινές εκδηλώσεις, ενώ οι τρεις τους διατηρούν και φιλικές σχέσεις. Μάλιστα σε 10 μέρες από τώρα οι «γαλάζιοι» θα συμμετάσχουν σε εκδήλωση στην Νέα Ερυθραία με θέμα «διλήμματα και προκλήσεις στην πορεία προς τις εκλογές». 

Το σίγουρο είναι ότι και οι τρεις μπορούν να αισιοδοξούν για την επανεκλογή τους αφού όλες οι μετρήσεις είναι καλές. Με τον Κωστή Χατζηδάκη να είναι μακράν ο πρώτος σε όλα τα γκάλοπ, κάτι που όπως σημειώνουν έμπειροι «γαλάζιοι» θα αποτυπωθεί και στην κάλπη. 

Διαβάστε επίσης:

Ηλίας Μόσιαλος: Επιστρέφει από τον Λονδίνο, μόνιμα στην Αθήνα – Οι συζητήσεις για την πολιτική

 Ο Τσίπρας για το ακροδεξιό «manual» των fake news και τα «πρωτοσέλιδα της λάσπης»

Δείπνο Τσίπρα – Μοσκοβισί με φόντο την Ακρόπολη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 17:44