search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:56
MENU CLOSE

Καλλιτέχνες: «Ούτε βήμα πίσω» – Νέα διαμαρτυρία την παραμονή της συνάντησης με Μητσοτάκη (Photos)

14.02.2023 21:19
kallitexnes new

pΣυνεχίζουν να κλιμακώνουν τον αγώνα τους οι καλλιτέχνες κατά του Προεδρικού Διατάγματος 85, το οποίο όπως υποστηρίζουν υποβαθμίζει τις σπουδές τους.

Το μέτωπο δεν φαίνεται να γεφυρώνεται, ενώ την Τετάρτη αναμένεται να υπάρξει συνάντηση εκπροσώπων των καλλιτεχνών με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.

 Καλλιτέχνες και σπουδαστές καλλιτεχνικών σχολών πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τρίτης (14/02) νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας.

Υπό κατάληψη πολλές καλλιτεχνικές σχολές στη χώρα

Οι καθηγητές της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου παραιτήθηκαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας, πολλές καλλιτεχνικές σχολές της χώρας βρίσκονται υπό κατάληψη ενώ, σε άλλες, σπουδαστές και καθηγητές πραγματοποιούν αποχή από τα μαθήματα.

Η σημερινή κινητοποίηση ξεκίνησε από τη συγκέντρωση των καλλιτεχνών έξω από το Εθνικό Θέατρο και συνεχίστηκε με πορεία προς το υπό κατάληψη κτίριο του θεάτρου Rex, όπου έγινε και η συναυλία αλληλεγγύης το Σαββατοκύριακο που μάς πέρασε.

Διαβάστε επίσης:

Χωρίς τραμ την Τετάρτη η Αθήνα από τις 10 το πρωί έως τις 13:30 το μεσημέρι

ΕΟΦ: Η νέα λίστα με 135 φάρμακα σε έλλειψη

Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Εν μέσω εντάσεων ολοκληρώθηκε η κατάθεση του μάρτυρα αστυνομικού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:56