search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 21:29
MENU CLOSE

Σελίν Ντιόν: «Κάνει στροφή» στο σινεμά – Πρώτος κινηματογραφικός ρόλος στην ταινία «Lοve again»

15.02.2023 17:16
celin_new

«Στροφή» στην καριέρα της ετοιμάζεται να κάνει η Σελίν Ντιόν, καθώς θα δοκιμάσει για πρώτη φορά την τύχη της και στον κινηματογράφο.

Η διάσημη σταρ θα πρωταγωνιστήσει στη ρομαντική κομεντί «Lοve again» της Sony Pictures με την Πριγιάνκα Τσόπρα Τζόνας και τον Σαμ Χιούαν.

Αυτός θα είναι ο πρώτος κινηματογραφικός ρόλος της Σελίν Ντιόν. Το τρέιλερ που κυκλοφόρησε είναι γεμάτο με νέες μουσικές μελωδίες από την αγαπημένη τραγουδίστρια όπως και η ταινία.

«Είναι μια υπέροχη και ευχάριστη ιστορία και ελπίζω να αρέσει στον κόσμο όπως και τα νέα τραγούδια», δήλωσε η Σελίν Ντιόν στο περιοδικό People για το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο.

Το στόρυ της ταινίας

Το «Lοve again» ακολουθεί την πρωταγωνίστρια Μίρα, η οποία πενθεί τον θάνατο του αρραβωνιαστικού της.

Στέλνει μια σειρά από ρομαντικά μηνύματα στον παλιό αριθμό του κινητού του χωρίς να ξέρει ότι ο αριθμός δόθηκε σε νέο πρόσωπο και συγκεκριμένα στον Ρομπ (Χιούαν) ο οποίος είναι δημοσιογράφος και γοητεύεται από τα όμορφα εξομολογητικά κείμενα της.

Όταν του ανατίθεται να γράψει ένα άρθρο για την μεγάλη σταρ Σελίν Ντιόν ζητά τη βοήθειά της για να βρει πώς θα συναντήσει τη Μίρα από κοντά… και να κερδίσει την καρδιά της.

Η ταινία «Love Again» που βασίζεται σε μυθιστόρημα της Σοφία Κράμερ θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 12 Μαΐου.

Διαβάστε επίσης:

Survivor – Κώστας Αναγνωστόπουλος: «Είχα φάει κόκκινη κάρτα από την παραγωγή γιατί δεν έκανα αυτά που ήθελαν» (Videos)

Έμιλι Ραταϊκόφσκι – Έρικ Αντρέ: Γιόρτασαν τον Άγιο Βαλεντίνο… ολόγυμνοι! (Photos)

Κωστής Μαραβέγιας: Βίωσα ρατσισμό στην Ιταλία ως Έλληνας, ήμασταν πρόβλημα γι’ αυτούς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 21:20