search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 16:37
MENU CLOSE

Αντιδράσεις για το tweet του Γρηγόρη Ψαριανού με τη Μάγδα Φύσσα

16.02.2023 13:56
PSARIANOS_ND_new

Μια φωτογραφία, που ανέβασε ο μετακλητός στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Γρηγόρης Ψαριάνος προκάλεσε αντιδράσεις από τους χρήστες στο twitter.

Στο κολάζ απεικονίζονται η Μάγδα Φύσσα, η Τανια Τσανακλίδου, ο Αλέξης Τσίπρας, ο Κλέων Γρηγοριάδης και η Πόπη Τσαπανίδου σε εκφράσεις θυμού.

Το twitter αντέδρασε στην ανάρτηση, ιδιώς για την επιλογή της Μάγδας Φύσσα και «στόλισε» τον μετακλητό του Παναγιώτη Πικραμμένου χαρακτηρίζοντας «χυδαίο» τον συσχετισμό.

Στα δεκάδες σχόλια οι λιγότερο ψύχραιμοι έβρισαν τον Γρηγόρη Ψαριανό ενώ κάποιοι χρήστες υπενθύμισαν το περιστατικό με τον ίδιο να… μυρίζει το πλατό της Ραχήλ Μακρή μέσα στη Βουλή, το μακρινό 2014.

Άλλοι επέλεξαν να «απάντησαν» με φωτογραφίες του (εκνευρισμένου) Άδωνη Γεωργιάδη.

Πάρα πολλοί ωστόσο ήταν εκείνοι που συνέκριναν τον πολιτευτή της ΝΔ με τους Χρυσαυγίτες που έχουν κατά καιρούς εξαπολύσει προσωπικές επιθέσεις στη μάνα του δολοφονημένου μουσικού.

Το tweet έρχεται ως συνέχεια στην επίθεση που δέχτηκε η Τάνια Τσανακλίδου, η οποία στοχοποιήθηκε για το γεγονός ότι βγήκε μπροστά στον αγώνα των καλλιτεχνών για το ΠΔ 85.

Εξάλλου και ο ίδιος ο Γρηγόρης Ψαριανός είχε λίγες ημέρες πριν αναδημοσιεύσει ένα tweet του Μπάμπη Παπαπαναγιώτου ψυχιατρικοποιώντας τη γνωστή ερμηνεύτρια κάνοντας λόγο για… «χοντρή βλάβη».

Διαβάστε επίσης:

Ευρωβουλευτές ΝΔ για υποκλοπές: «Άκαιρη και άστοχη» η συζήτηση

Νίκος Ανδρουλάκης: Έδωσε τέλος στις… ύποπτες διαρροές – Επίθεση από το Ευρωκοινοβούλιο

ΜέΡΑ25: Μετά την Διώτη ακολουθούν και άλλοι πρώην του ΣΥΡΙΖΑ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 16:37