search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 21:00
MENU CLOSE

ΝOVA: Δωρεάν για μία εβδομάδα για να δούμε τους αγώνες μπάσκετ της Εθνικής

17.02.2023 11:01
ethniki basket new

Με αφορμή τους κρίσιμους αγώνες που έχει να δώσει η εθνική ομάδα μπάσκετ για τη δεύτερη προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 της FIBA η Nova θα επιτρέψει την ελεύθερη πρόσβαση στην πλατφόρμα EON από την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου και για επτά ολόκληρες ημέρες (έως την Τρίτη 28 του μήνα).

Η εθνική ομάδα μπάσκετ έχει πάρει το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIBA το οποιο θα διεξαχθεί από τις 25 Αυγούστου μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου του 2023 σε Ιαπωνία, Ινδονησία και Φιλιππίνες και θα μεταδοθεί από το Novasports.

Αρχικά οι φίλοι του μπάσκετ θα παρακολουθήσουν τον αγώνα Ελλάδα – Σερβία την Παρασκευή 24/2 (19:00, Novasports Prime και  Novasports News) που θα διεξαχθεί στο Κλειστό γήπεδο Άνω Λιοσίων και στη συνέχεια την αναμέτρηση Λετονία – Ελλάδα τη Δευτέρα 27/2 (19:30, Novasports4 και  Novasports News) που θα διεξαχθεί στη «Mons Arena». 

Παράλληλα, όσοι αποκτήσουν δωρεάν πρόσβαση θα απολαύσουν μέσα από την ΕΟΝ όλο το πλούσιο premium αθλητικό περιεχόμενο.

Για την ελεύθερη πρόσβαση στην EON της NOVA απαιτείται απλή εγγραφή στο eon.nova.gr από σήμερα, ενημερώνει η συνδρομητική πλατφόρμα, και στο διάστημα αυτό όσοι κάνουν εγγραφή θα έχουν πρόσβαση σε αθλητικό περιεχόμενο από 3.500 αγώνες σε απευθείας μετάδοση από 40 και πλέον διοργανώνεις (Premier League, LaLiga, Bundesliga, Ligue 1, UEFA Nations League, FIBA, EuroLeague, EuroCup, Super League, Grand Slam στο τένις με Wimbledon, Roland Garros, Australian Open, US Open κ.ά.).

Διαβάστε επίσης

Viral ο Γιώργος Παπαδάκης με τις… ερωτικές σφήνες: «Έχω καμιά 30αριά, πλαστικές και ξύλινες» (video)

Ο «Σασμός» πέτυχε γκολ ως και στο Champions League

ΕΡΤ: Η Eurovision αποκτησε το δικό της ιντερνετικό ραδιοσταθμό στο ertecho

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 20:59