search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 02:02
MENU CLOSE

Viral ο Γιώργος Παπαδάκης με τις… ερωτικές σφήνες: «Έχω καμιά 30αριά, πλαστικές και ξύλινες» (video)

17.02.2023 10:55
papadakis_espresso_1200-700_new

Ένα πρωτοσέλιδο της «Espresso» ήταν αρκετό για να κάνει viral τους γνωστός δημοσιογράφους και παρουσιαστές της εκπομπής του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα», Γιώργο Παπαδάκη και Μαρία Αναστασοπούλου.

Με ένα πικάντικο εξώφυλλο, η εφημερίδα ασχολήθηκε με τα… kinky δώρα που έκαναν οι Έλληνες την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Όταν έφτασε η σειρά της εφημερίδας, η Μαρία Αναστασοπούλου την… πάσαρε με τρόπο στον Γιώργο Παπαδάκη, λέγοντάς του «αυτή δική σου, με αγάπη».

Στη συνέχεια, ο κ. Παπαδάκης δεν άντεξε να διαβάσει όλο το πρωτοσέλιδο, ωστόσο έκανε εκτενή αναφορά στις ερωτικές σφήνες, εκφράζοντας τις απορίες του για το τι είναι και πώς λειτουργούν…

«Τι σφήνες; Υπάρχουν ερωτικές; Εγώ ξέρω τη σφήνα που βάζεις στην πόρτα για να μην κλείσει. Σφήνες σπίτι έχω τουλάχιστον καμιά 30αριά. Πλαστικές και ξύλινες έχω. Για να μην κλείνει η πόρτα, βάζω μία σφήνα από κάτω, αυτός τι την κάνει;», είπε, έντονα… προβληματισμένος.

Το… ρεσιτάλ του κ. Παπαδάκη προκάλεσε έντονη αμηχανία στη Μαρία Αναστασοπούλου, όπως μπορείτε να δείτε στο 10:48 του παρακάτω video:

Διαβάστε επίσης:

Εύα Λονγκόρια: Επιστρέφει με ντοκιμαντέρ στο CNN (video)

Σασμός – Spoiler: Ποια είναι η «Έλενα» που εισβάλλει στη σειρά

«Μην αρχίζεις την μουρμούρα»: Ποιοι τρεις ηθοποιοί αποχωρούν από τον νέο κύκλο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 01:19