search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18.07.2025 04:07
MENU CLOSE

Ο Ιερώνυμος αποκάλυψε την ημερομηνία των εκλογών που σκέφτεται ο Μητσοτάκης

17.02.2023 19:54
ieronymos-mitsotakis

Την ημερομηνία που προκρίνει ως την επικρατέστερη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, για τη διενέργεια εκλογών, αποκάλυψε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, ο κ. Ιερώνυμος απάντησε πως είναι θετικός για την ημερομηνία των εκλογών στις 9 Απριλίου, που είναι Κυριακή των Βαΐων.

«Μερικοί που έχουν στενό μυαλό θα πουν όχι. Εγώ ρωτάω: Τι με εμποδίζει να πάω να ψηφίσω και μετά να πάω στην Εκκλησία; Ή να πάω στην Εκκλησία και μετά να πάω να ψηφίσω; Ή να πάω στο χωριό μου και να κάνω και τα δύο;», αποκαλύπτοντας άθελά του τον σχεδιασμό του πρωθυπουργού.

Διαβάστε επίσης:

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον Μπομπ Μενέντεζ και άλλα μέλη του Κογκρέσου

Νίκος Παπαδόπουλος: «Δεν μπορώ να βλέπω ο αθλητισμός να υποβαθμίζεται – Αποτελεί τιμή για μένα να είμαι υποψήφιος με το ΚΚΕ» (Video)

Γιάννης Οικονόμου για Αλέξη Τσίπρα: Όση αξία είχαν εκείνα που υποσχόταν τότε, άλλη τόση -και λιγότερη- έχουν όσα υπόσχεται τώρα  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18.07.2025 02:50