search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 14:47
MENU CLOSE

Νίκος Παπαδόπουλος: «Δεν μπορώ να βλέπω ο αθλητισμός να υποβαθμίζεται – Αποτελεί τιμή για μένα να είμαι υποψήφιος με το ΚΚΕ» (Video)

17.02.2023 18:33
nikos-papadopoulos-new

Στο «Action 24» μίλησε ο Νίκος Παπαδόπουλος, τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος θα κατέβει υποψήφιος στις εκλογές με το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.

«Δεν μπορώ να βλέπω νέους ανθρώπους να ζουν μέσα στην ανασφάλεια και που δεν μπορούν να οραματίζονται, δεν μπορώ να βλέπω ο αθλητισμός να υποβαθμίζεται, οπότε έπρεπε κι εγώ να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου, να βγω μπροστά ώστε να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο» ανέφερε ο Νίκος Παπαδόπουλος, τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης και υποψήφιος βουλευτής Ηλείας με το ΚΚΕ, μιλώντας στην εκπομπή «Action Τώρα» του «Action 24».

Υπογράμμισε ότι «αποτελεί τεράστια τιμή για εμένα που το ΚΚΕ αποφάσισε να κατέβω υποψήφιος στο Νομό Ηλείας μαζί του» καθώς είναι το μόνο που παλεύει για τα δικαιώματα του λαού και δεν μπορεί να υπάρξει καμία αλλαγή προς το καλύτερο χωρίς το Κομμουνιστικό Κόμμα.

Όσο για την αντίδραση των συμπαικτών του στο άκουσμα της είδησης ότι θα είναι υποψήφιος με το ΚΚΕ στις εκλογές, ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης απάντησε χαρακτηριστικά: 

«Είναι κάτι πρωτόγνωρο. Τους έκανε μεγάλη εντύπωση, ωστόσο, ειδικότερα στο χώρο του ποδοσφαίρου που έχω επαφή και με άλλα παιδιά και εκτός ομάδας τους έκανε ιδιαίτερα θετική εντύπωση. Από εκεί και πέρα δημιουργούνται ερωτήματα στους συμπαίκτες μου και προσπαθούμε να τα συζητάμε».

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Οικονόμου για Αλέξη Τσίπρα: Όση αξία είχαν εκείνα που υποσχόταν τότε, άλλη τόση -και λιγότερη- έχουν όσα υπόσχεται τώρα  

Βουλή: Τι αλλάζει με το νομοσχέδιο του υπ. Δικαιοσύνης για το πόθεν έσχες – Οι θέσεις των κομμάτων

Αλέξης Τσίπρας: Η ομιλία πάνω σε τρακτέρ και τα χειροκροτήματα (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 14:46