Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Στη «Γη της Ελιάς» πρόκειται να ενταχθεί σύντομα ο Γιώργος Αγγελόπουλος που έπειτα από τη συμμετοχή του και τη νίκη του στο Survivor του 2017, έχει δει την καριέρα του να αλλάζει κατεύθυνση.
Ο άλλοτε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και δάσκαλος του θαλάσσιου σκι μετά τη συμμετοχή του στη σειρά «Τατουάζ» πρόκειται να πάρει μέρος στη «Γη της Ελιάς», μια σειρά που το τηλεοπτικό κοινό αγάπησε από την πρεμιέρα της, χαρίζοντας έως και σήμερα μεγάλα νούμερα στην τηλεθέαση.
Σύμφωνα με την Αφροδίτη Γραμμέλη, ο γνωστός και ως «Ντάνος» θα αποκαλύψει το νέο αυτό επαγγελματικό του βήμα στο Night Out του Θεοχάρη Ιωαννίδη, το βράδυ της Πέμπτης.
«Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα δώσει σήμερα μια συνέντευξη στον Θεοχάρη Ιωαννίδη και στο Night Out. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλλον θα αποκαλύψει ότι θα πάρει μέρος στη Γη της Ελιάς του Αντρέα Γεωργίου. Επιμένει στη μυθοπλασία και τις παραγωγές του εξωτερικού, με το καλό να ευχηθούμε» ανέφερε -μεταξύ άλλων- η τηλεκριτικός.
Διαβάστε επίσης:
Bρετανία: Ανησυχία για 35.000 εργαζόμενους σε τηλεόραση και κινηματογράφο
Σασμός – Spoiler: Η βεντέτα με τους Σταματάκηδες θα του κοστίσει τη γυναίκα της ζωής του (Video)
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.