search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 07:23
MENU CLOSE

Είναι μία… αηδιαστική αυστραλιανή παράδοση αλλά ο Χάρι Στάιλς δεν «μάσησε» – Άφησε άφωνo το κοινό του στο Περθ

22.02.2023 21:21
styles

Ο Χάρι Στάιλς (Harry Styles) έδωσε την πρώτη του συναυλία στο Περθ της Αυστραλίας και κατάφερε να γίνει ξανά viral.

Ο τραγουδιστής άφησε άφωνους τους θαυμαστές του, όταν αποφάσισε να βγάλει το αθλητικό του παπούτσι και να πιεί από αυτό, ακολουθώντας μία αυστραλιανή παράδοση.

«Αυτές είναι μία από τις πιο αηδιαστικές παραδόσεις που έχω ακούσει ποτέ» σχολίασε ο ίδιος, αναφερόμενος στο shoey, το οποίο έγινε δημοφιλές από τον πιλότο της Formula 1, Daniel Ricciardo. Αμέσως μετά, ο Χάρι Στάιλς φόρεσε ξανά το παπούτσι του, το οποίο είναι πασίγνωστης μάρκας αθλητικών, σχεδιασμένο σε συνεργασία με τον οίκο Gucci και κοστίζει 780 δολάρια.

Οι φανς του, παγκοσμίως πάντως, εξέφρασαν την επιφύλαξή τους, λέγοντας ότι μία τέτοια κίνηση είναι κάπως αηδιαστική. «Χυμό από ιδρωμένο παπούτσι, όχι ευχαριστώ» έγραψε ένας χρήστης στο Twitter, ενώ δεύτερος σχολίασε: «Γιατί ζητωκραυγάζουν; Αηδιάζω» και τρίτος: «Δεν μπορώ να το υπερασπιστώ αυτό».

«Νιώθω διαφορετικός άνθρωπος. Νιώθω ντροπή για τον εαυτό μου. Αισθάνομαι ότι όλο αυτό έπρεπε να είναι κάτι ιδιωτικό. Μία τόσο προσωπική στιγμή για να τη μοιραστείς με τόσους πολλούς ανθρώπους. Θα το συζητήσω εκτενώς με τον θεραπευτή μου. Σε βάθος» πρόσθεσε ο τραγουδιστής, χαριτολογώντας.

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Φραγκιόγλου: Υποτιμήθηκα για τον «Χλαπάτσα» – «Δεν έζησα την περίοδο με τις Παχιές Αγελάδες» (Videos)

My Style Rocks: «Τα έχωσε» ο Κουδουνάρης σε παίκτρια – «Εμένα δεν θα με ειρωνεύεσαι» (Video)

Paris Match: Ζευγάρι η Μόνικα Μπελούτσι με τον Τιμ Μπάρτον (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 07:12